Vicdansızlık!

Dün atv haberde mobese kameralarına yakalanan bir kaza görüntüsü yayınlandı, resmen şok oldum! Bir motosikletli artçısıyla beraber kavşağa giriyor, yan tarafa kırmızı ışık yanıyor geçiş hakkı motorda tabi. Kırmızı ışıkta duran araçların orta şerit boş ve osırada kırmızı ışığı takmayan bir KATİL hızı tavan yapmış bir şekilde resmen motoru biçiyor sol atarftan!!!Motor sürücüsü kardeşimiz olay yerinde hakkın rahmetine kavuşuyor, artçısı ise ağır yaralı!!Birde garibim motoruna kan grubu v.s yazdırmış...:salut:Vallahi oturup ağladım:pale::pale: Allah rahmet etsin, vefat eden arkadaşa, yaralıya da acil şifalar versin... "VİCDANSIZLARA" da azıcık vicdan versin yarabbim...:pr::pr::pr::pr::pr:

ilgili haber;
http://www.haberler.com/video-haber/video.asp?id=2147208
kaza anı:
http://dha.com.tr/n.php?n=feci-kaza-kamerada-2010-08-21

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vallahi okuduğum ve gerçekten fena halde %100 etkilenerek okuduğum ''buda senin anlatım şeklinden oldu'' vallah gözlerim doldu:salut:

Allah rahmet eylesin

Allah yakınlarına rahmet eylesin yanlız o haberde kask ları fln yoktu sanırım

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
bunlar kasten adam öldürmekten yargılanmalı,umarım o şerefsiz hakettiğini bulur,insan canına bu kadar kıyana acımamak lazım

Allah yakınlarına rahmet eylesin yanlız o haberde kask ları fln yoktu sanırım

Kaskla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi haberde. Ama kasklarının olmaması kendi hataları eğer yoksa, ama kavşakta basıp geçene ne demeli!! Birde o kadar şiddetli çarptıkı, rahmetlinin zaten kaskı olsaydı da fazla değişen bir şey olmayacaktı!

Allah rahmet eylesin :( Yaralıya da acil şifalar dilerim.

O hayvan umarım yakalanır ve hakettiği cezayı alır diyeceğim ama, nerdeee :pr:

Dün akşam o haberdeki motorcunun artçısı arkadaşımın yan komşusuydu. Motoru kullanan arkadaşımız olay yerinde artçısının da 2 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti ve bir gün sonra o da vefat etti. Allah rahmet eylesin. Kendini bilmez insanlar alkollü olarak direksiyon başına geçip günahsız insanların sebepleri oluyor.

Türkiye'de böyle şeyler normal,Allah rahmet eylesin..

Ben kavşaklarda bana yeşil yansa bile sağıma soluma bakmadan geçmem.Şartlar bunu gerektiriyor.

allah rahmet eylesin. avrupa avrupa diye adamları büyütüyoruz ama gerçektenbu konularda adamlar aşmış. ben bunca yıl avrupa'da böyle olay görmedım, duymadım. tabi bu adamların medeniyetinden değil. kanunların yaptırımı korkusundan.

mesela istisnasız gelişmiş her avrupa ülkesinde yaya gecidinde arabalar yaya varsa dururlar, bunun sebebi eğer durmazsa ve yaya polise plakayı verse bile istisnasız evine para cezası gelir. itiraz etse bile fayda etmez. yani çok medeni olduklarından değil ceza korkusundan. türkiye'de bu cezalar uygulanabilse durum aynı olur. medeniyeti oluşturan faktör insan değil kanun ve adalettir.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
allah rahmet eylesin. avrupa avrupa diye adamları büyütüyoruz ama gerçektenbu konularda adamlar aşmış. ben bunca yıl avrupa'da böyle olay görmedım, duymadım. tabi bu adamların medeniyetinden değil. kanunların yaptırımı korkusundan.

mesela istisnasız gelişmiş her avrupa ülkesinde yaya gecidinde arabalar yaya varsa dururlar, bunun sebebi eğer durmazsa ve yaya polise plakayı verse bile istisnasız evine para cezası gelir. itiraz etse bile fayda etmez. yani çok medeni olduklarından değil ceza korkusundan. türkiye'de bu cezalar uygulanabilse durum aynı olur. medeniyeti oluşturan faktör insan değil kanun ve adalettir.

Yani Türkiye'de kanun ve adalet yok diyorsun, öylemi?
Ben de ayni fikirdeyim.....:cat:

bunlar kasten adam öldürmekten yargılanmalı,umarım o şerefsiz hakettiğini bulur,insan canına bu kadar kıyana acımamak lazım

yok dostum yargılanmamalı.teknoloji var.resmen adam öldürmeye teşebbüs ve başarı!!!:pr: direk kısasa kısas yapılmalı.ASILMALI YANİ!!!
asmayalımda besleyelimmi lafı burada çok daha fazla önem kazanıyor.ama asılmıyor salınıyor.yarın başka kurbanları aramak için yine yollara çıkacaklar...ateş düştüğü yeri yakıyor...Allah rahmet etsin ölenlere...

yok artık oha!benmi yanlış görüyorum yanlış anladım yoksa gerçekten kazadan 10saniye sonra ışığın yeşile dönmesiyle herkez hiç birşey olmamış gibi yoluna devammi ediyo
herkez ben yandan geçiyimde başkası baksın derdinde peki o adama kim yardım edicek ambulansı kim arıyıcak akşamda etrafta yaya pek kimseler yok

Son düzenleme:
Birde otomobil sürücüsü suçlu bulunmamış diyodu sanırım bugün haberlerde.Eylem bile yapmışlar ama ne yapalım belimize silah takıp kendi adaletimizi kendimiz mi yerine getirelim!!Bir kaç örnek ceza verilse bu hayvanatlar yola çıkarken ne alkol alır nede bana bişey olmaz nasılsa diyip yola dalmaz kırmızıda...

yok artık oha!benmi yanlış görüyorum yanlış anladım yoksa gerçekten kazadan 10saniye sonra ışığın yeşile dönmesiyle herkez hiç birşey olmamış gibi yoluna devammi ediyo
herkez ben yandan geçiyimde başkası baksın derdinde peki o adama kim yardım edicek ambulansı kim arıyıcak akşamda etrafta yaya pek kimseler yok

Kesinlikle doğru görüyorsun herkes kendi yolunda umrunda değil orada bir can gitmiş kalmış..bende ona şaşırdım .

Böyle birşey olamaz ya adam ışıkta geçiyor vuruyor adamı öldürüyor vede serbest vay anasına be bunu yapmaların amacı sıf bizim halkımız devleti kötü görsün devlete kafa tutsun diye yapıyorlar halk amaçları hep ufak ufak ortalığı karıştırmaktan başka birşey değil

bu insanın bilerek ve kasten cinayetten yargılanması ..lazım...

hatta akıl sağlığı bile sorgulana bilir....

Bende haberde gördüm REsmen Cinayet ne farkı var Cinayet ile sorarım size?

Adalet Nerede Eyy Hakimler Savcılar Hükümet kim ise sorumlusu eğerki ben bu ülkenin seçicisi isem benim Canımı sen korumakla hükümlü isen yapıcaksın arkadaş görevini babamın oğlu bile olsa yapacaksın yapmaya mecbursun ki neyazıktır ki serbest kalmış o katil şu an aramızda.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar