VI. Ankara "Planlama" Buluşması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizleride burdan destekliyorum istanbul ekibi olarak hadi ankara
elleri görelim

Hadi yahu bu kadar mıyız? Toplamda 10 üyeyiz ama nedense gelenler hep aynı. marcos vardı bi, ne oldu acaba gören var mı? :silent:

hastalıkla geçen iki haftalık aradan sonra bu sefer %99 geliyorum... :cat:

Görüşmek üzere! :rendeer:

not: gerçi artık kapılara motorlar diziliyor... yaza kadar boynu bükük geleceğiz ya yanınıza... :p

buraKKK :rendeer: Geçmiş olsunn :) Yaza kadar seni gezilerde iyice bir doldururuz barut gibi olursun ve o gaza bi Fireblade alırsın artık

Ankara grubu özel mesaj ile mail adreslerini yollayabilirler mi acaba? Mail grubuna alacağım da...

Yarın direk orada alırsın mail adreslerini görüşmek üzere diyorum ama saatleri neden erken alıyorsun Pro ?

hadi çocuklar lütfen yaaa...
tamam eşeklik bizde saati yanlış okumuş erken gelmiş olabiliriz ama bu kadar da bekletilmez. daha bir saat var...
şimdi burakara13 geldi bekliyoruz acele edin !!!

tamam eşeklik bizde saati yanlış okumuş erken gelmiş olabiliriz ama bu kadar da bekletilmez. daha bir saat var...

Bu ankara başlıklarına moderatör giriş çıkışları yasak galiba...:cherry:

Bu ne böyle hem 3 lü flood hemde aynı mesaj !:pr:

5 saat i aşkın süredir de burada bööööyle duruyor. Ben taşıyım şimdi panoya da BBRR kardeşim ortalıktayken...

O kaçırmaz bunu::11122:: ::blusssh: :pl:

Boşver abi görmezden gel bu sefer, zaten 5-6 kişi yazmış koca topike:p Sıkacam bu Ankara'nın topuklarına...kulakların çınlasın holy:mrgreen:

Son düzenleme:
Prooo ayıppppppppppppppppppppppppppppppp sana :) Koy resimleri basın işlerinden sorumlusun birde ahuah

Hain Pro!
Fotoları çekerken güzel, yayınlamaya gelince "yorgunum"!

DİKKAT!
iş ilanı: Ankara grubuna yeni fotoğraf (basın) sorumlusu aranıyor... Eskisi motor aldı, işini aksatmaya başladı... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar