VFR'lendim...

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA...UZUN ZAMANDIR HEM DE ÇOK UZUN ZAMANDIR HALANİ KURDUĞUM ŞEYE SONUNDA SAHİP OLDUM.ÇOK UZUN Bİ BEKLEYİŞTİ VE SONUNDA OLDU...MOTOSİKLET HASTALIĞI BENDE NE ZAMAN VE NASIL BAŞLADI BİLMİYORUM VE HATIRLAMIYORUM AMA Bİ YAKALANINCA KURTULMAK MÜMKÜN OLMUYOMUŞ ONU ÖĞRENDİM...KENDİMİ BİLDİM BİLELİ 2 TEKER ÜSTÜNDEYİM VE SIRA FİNALE GELMİŞTİ ARTIK...HİKAYE ÖNCE PGO STAR 50 İLE BAŞLADI....O MOTORUMU ÇOK SEVMEME RAĞMEN YAŞLANDI...4 KERE ÖLDÜ YENİDEN DİRİLTTİM...EN SONUNDA CENAZE NAMAZI GEREKTİ VE MALESEFFF SATTIM.AMA ORGAN BAĞIŞI YAPMIŞ GİBİ OLDUM VE O ARTIK BAŞKALARININ EMRİNDE YENİ ORGANLARLA YAŞAMAYA DEVAM EDİYO...SONRA YAMAHA CYGNUS X ALDIM...AMA HAYAL HEP DAHA BÜYÜK DAHA HIZLI BİŞEYDİ...
VE SONUNDA O DA OLDU.VE BİR 2006 VFR 800 ABS ALDIM....
25 SENELİK BEKLEYİŞ SONUNDA BİTTİ...

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
ALLAH kaza bela vermesin.güle güle kullan.
nazarlığınıda unutma :cherry:

kral motor almışsın hayırlı olsun hocam Allah kaza bela göstermesin darısı benim gibi motorsuzların başına.

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...:rendeer: Gerçekten çok güzel bir motosiklet vfr:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanı diliyorum.

iyi günlerde kullanman dileğiyle..aman dikkatli bin kaza bela uzak olsun hepimizden..
ama biz daha çok foto istesek ayıp olur mu:p

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Çok güzel bir motor ...Rahat sağlam .ama hemen kaskosunu yaptır ...parçaları oldukça pahalı ...
Kazasız belasız binersin işallah ...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun güzel makine :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence hiçte final e ulaşmadın vfr den sonra başka isteyecegin motorlarda olacak bu işin finali yok gibi :) hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar