VFR 1200 F

canavar gibi makine hocam kazasız, belasız :)

sagolasın. cumlemıze :cat:

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin , çok güzel bir makina acayip hoşuma gitti .

çok tesekkurler. daha ıyılerı senın olsun.

Bu turuncu ktm ve vfr 800 hep birlikte geziyor :)

aynen. 3lü takılıyoruz genelde.

Şu vfr 800' ü arkadaşınız satmak isterse bi görüşelim :)

daha yeni kaza bela olmamasına rağmen custom colorda komple gw kırmızısına boyattı.
ve elinin altında mt09 tracer ve 800 c.runner olmasına rağmen 2sini de satma kararı aldı.
yine de bir sorarım :)

Merhaba...

Kod Adı: wolrath

Seni tanıdığım güne lanet olsun diyerek başlıyorum. :)

Her neyse,uzun zamandır SS tarzından vazgeçmen konusunda baskı da bulunmamıza rağmen en sonunda başarıya ulaştık.

Her şeyden önce, Allah kaza bela vermesin. Maşallah!!

Arkadaşlardan bir tanesi benim kızgın baykuşu satar mıyım diye sormuş. Bu sene değil ama belki seneye olabilir, Wolrath zamanında beni anlamazdı ama benim VFR 800 tutkumu en yakın kendisi bilir ki.

Beraberce gittiğimiz 28.000km'de gerek şehiriçi gerek şehirdışında beni hiç yolda bırakmadı ve hiç yormadı. Baykuşumla çok yol maceramız oldu çok deli dolu yollardan gittik, yeri geldiğinde viraj sevmeme rağmen Karadeniz'de hayatımda ilk defa viraj dönmekten midem bulandı ama o bana hadi devam hadi devam diyerek müthiş bir yol arkadaşı oldu bana.

Daha büyük anadolu(Adana-Adıyaman(nemrut dağı-Malatya-Samsun) turumuz var daha baykuşumla. Hali hazırda mt-09 tracer olmasına ve zamanında vfr800 crossrunner sahibi olmama rağmen bununla daha iyi iletişim kurabiliyorum.

Bacaklarımın arasında bana yol ve yol şartları hakkında iyi geri dönüşler yaptığı için ayrılamıyorum kendisinden. Ama halefi yine bir Japon olacak ve St olacak, takma adı da hazır. HULK

hem de en yeşilinden :)

2016-Kawasaki-Z1000SX2.jpg

VFR1200F çok iyi ve kupon bir makina....XX HAYABUSA ZX 14 ten sonra biraz yavaşlatıyor sizi...zaten gerekli olanda bu .....Allaha emanet olun.:king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
E süpermiş bu VFR1200!

Hem de kupon makina!

Hemen gidip bakmalıyım var mıymış internette satılık ilanı diye...
:wiinkk: :queen:

Sen gel ben sana gösteririm makinayı kuponu sıkıntı yok yani :) yanlız 280 üstüne çıkamıyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tek derdiniz o olsun... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar