Vexo north h2o eldiven incelemesi

eldiven bugun geldi icinde astar cok kalın eldiveni takarken zorluyor sertifika ve bedenin yazdigi etiket direkt koptu cok kalitesizdi onun disinda eldiven konforu güzel cok sıkmıyor guzel kaliteli eldiven fakat etiket dedigim gibi koptu direkt yaninda tasiyacagim artik yada bir sekilde dikicem artik yapacaz bisi

Motosikleti
D400
ben buradaki öneriler ile Vexo Tempest H2O almıştım. eldiven çok kalın hissiyat yok, L bedende gövde sıkarken parmaklar bildiğin 1 cm uzun geldi kullanmaya engeldi iade ettim.

ama oldukça sağlam gözükmüştü.

Bu kadar detaylı ve açıklayıcı inceleme için teşekkür ederiz. Çok uzun bir inceleme olduğu için okurken yoruldum ama yine de değdi.
bos konusmak istemedim açıkçası suan ilk gun konusacak birsey yok ben vanguard almak istedim kimse inceleme yapmamis belki bi ise yarar bu konu

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Patriot kullandım. İçine su almadı ama soğuktan da korumadı. Genel olarak köfte kadar ekmek.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Eldiven 1 hafta sonra kendine geliyor. İlk başlarda odun gibi, hissiz ve rahatsız olur. Bir süre sonra elinizin şeklini alacak. Eldiven size siz eldivene alışacaksınız. Rodajı olan eldiven yapmışlar diyebiliriz. :)
Sertifikası ve korumaları fena olmayan giriş seviyesi başka eldiven yok. İdare edeceksiniz artık. Genelde parmakları kısa baş parmağı biraz orantısız uzun oluyordu. Yeni yaptıklarında ölçüleri kaçırmışlar herhalde.
Bu arada bir önceki eldivenim Vexo Vanguard modeliydi. Tempest modeline göre kayda değer olmasa da biraz daha malzeme kalitesi var. Fakat sertifikası mevcut değil.

Eldiven 1 hafta sonra kendine geliyor. İlk başlarda odun gibi, hissiz ve rahatsız olur. Bir süre sonra elinizin şeklini alacak. Eldiven size siz eldivene alışacaksınız. Rodajı olan eldiven yapmışlar diyebiliriz. :)
Sertifikası ve korumaları fena olmayan giriş seviyesi başka eldiven yok. İdare edeceksiniz artık. Genelde parmakları kısa baş parmağı biraz orantısız uzun oluyordu. Yeni yaptıklarında ölçüleri kaçırmışlar herhalde.
Bu arada bir önceki eldivenim Vexo Vanguard modeliydi. Tempest modeline göre kayda değer olmasa da biraz daha malzeme kalitesi var. Fakat sertifikası mevcut değil.
vanguardin sertifikası var diyor satıcılar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güncelleme sol eldivenin ust tarak korumasi ortadan kırılmış bunu fark etmedim bakalim ne yapacaklar yani kirilmasi cok zor olan sey nasil kiriliyor acaba

Son düzenleme:
Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Bendekinde yoktu. O zaman yeni üretimler piyasaya çıktı demektir.
Son zamanlarda ürettikleri ürünlerde deformasyonlar, orantısızlar mevcut.
Bir arkadaşa bizzat aldırdığım Vexo SpeedUp parmak ucu açılmış. Bununla birlikte forumda da şikayetler mevcut.
O zaman bu markanın ürünlerini tercih etmeyi, firmaya ulaşıp verecekleri tepkiye göre belirlemek lazım.

Bendekinde yoktu. O zaman yeni üretimler piyasaya çıktı demektir.
Son zamanlarda ürettikleri ürünlerde deformasyonlar, orantısızlar mevcut.
Bir arkadaşa bizzat aldırdığım Vexo SpeedUp parmak ucu açılmış. Bununla birlikte forumda da şikayetler mevcut.
O zaman bu markanın ürünlerini tercih etmeyi, firmaya ulaşıp verecekleri tepkiye göre belirlemek lazım.
North u iade ettim vanguard aldim bakalım umarım güzeldir olmazsa baska eldiven arayışlarına gircem speed up bendede vardi asiri dandik bir eldiven

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar