vespamı boyuyorum (resimli)

arkadaşlar bugun ailecek motoru boyamaya başladık resim ekliyorum umarım olur bu ilk olacak olmazsa kusura bakmayın....
eksik ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

bu boyamaya başlamadan önceki hali...

boy

bunlarda boyamaya başladıktan sonra arkadaşlar...biraz acemice oluyor ama tekniklerimi ilerleticem inşallah...yardımlarınızla

Dostum merhaba.

Ne ile boyuyorsun makineyi? Bendeki kasayı boyadıkça pantolonda motorla aynı renge geliyor. Üzerine cila atabiliyor musun?

ithal sentetik sprey boya ile boyuyorum daha önce hiç denemediğim ,çin bilmiorum çıkıp çıkmadığını satıcı cila atılabileceğini söledi senneyle boyuyorsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Avatar resmindeki halide çok güzel duruyor. Bitsin bi bakalım güzel olur işallah

hadı hayırlısı..............................(su noktalardan kurtulamadık yaaa)=

motor daha bitmedi zaten ama avatardaki gibi bişey yapmayı planlıyoruz ama sadece plan tabi :cherry: biraz zor öle yapmak ama inş güzel olur

slm
özgür kardesim gecen gün pendik te görmüstüm seni.....yanımda bana şekil yapıyordun...

Merhaba;
Boya öncesi macun ve astar attın mı? Birde sprey cila arıyorum. Adana'da yok. Ankara'da veya istanbulda varmı?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Merhaba;
Boya öncesi macun ve astar attın mı? Birde sprey cila arıyorum. Adana'da yok. Ankara'da veya istanbulda varmı?

Hocam cila nın spreyi yokki....Eskiden verniğin vardı ama nooldu bilmem....Bİz verniği boyaya karıştırıp tabancayla atıyoruz....Tek seferde hemde daha sert oluyor boya.......

Dostum Alp_tunay merhaba;

Benim kasa polyester (gy 125). önce macunladım, macun tutmadı. Zımparaladım boyadım, zımpara izleri kaldı. Tekrar ince zımparaladım (ki çok iyi olmuyor) Bende 2 kat astar atpı, önce beyaza sonra yeşile boyayacağım. Ama boyahanem yok. Bir boyacıda parça başına 60 istedi. bende sprey boya ile boyadım. Ancak yüzeyde kalıcı olması iin vernik atmam gerekiyor. Bu nedenle sprey vernik arıyorum.

Dostum Alp_tunay merhaba;

Benim kasa polyester (gy 125). önce macunladım, macun tutmadı. Zımparaladım boyadım, zımpara izleri kaldı. Tekrar ince zımparaladım (ki çok iyi olmuyor) Bende 2 kat astar atpı, önce beyaza sonra yeşile boyayacağım. Ama boyahanem yok. Bir boyacıda parça başına 60 istedi. bende sprey boya ile boyadım. Ancak yüzeyde kalıcı olması iin vernik atmam gerekiyor. Bu nedenle sprey vernik arıyorum.
mobilyacı tanıdığın yokmu onlar komprosörle vernik atabilirler:cat:

burda koçtaş mağzalarında var arkadaşlar sprey vernik. bende düşündüm bittikten sonra vernik atmayı ,ama görüntü nasıl olurdiye ikilemde kaldım, sizce olurmu arkadaşlar yani yeterince parlarmı....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar