Vespa'm..

Momo Desing Bende Vardı Fiyatı Biraz Pahalı Ama Çenesi Açık Olduğu İçin Güvenip Kullanmıyordum Yeni Motor Alan Arkadaşıma Hediye Ettim :)
Vespaya Binen İnsanları Görüyorum Hepsi Kafamızda Kask Var Demek İçin Yarım Kask Kullanıyor
Yarım Kask Güvenli Değil Arkadaşlar Çeneden Darbe Alabilirsiniz Bana Göre Yarım Kask Ve Nazi Tipi Dediğimiz Kasklar Kuş Pislemesinden Korur...

Güzel bir hediye olmuş , burada kapalı kask takan yok ducati monstera r1 a bile açık kaskla biniyorlar , zaten açık kaska güvensem bende açık alırdım önermiyorum ama ille açık alınacaksa momo designlar güzel .

------

Evet fizikten kurtarıyorum :) 180 olunca baya bir kabak gibi çıkıyor insan :)

Evet arkadaşlar kask derdine bir son verdim ve güzeller güzeli Arai kaskımı cumartesi günü aldım.. Birde Dainese den mont ve eldiven de aldım.. Şimdilik keyfim süper yerinde sormayın :))

Kask : 610 €
Mont: 375 €
Eldiven :70 €

g-new-steven-d-dry-lady.html

09AraiProfileYTakahashiLG.gif

guanto-motodon-lady.html

Son düzenleme:
Para möhöm değil deseydin ya baştan ona göre seçenek sunardık.:p
Süper hayırlı olsun.:mrgreen:
Eldiven bu olmalı sanırım. Ben bundan kullanıyorum çok memnunum.
detailed_image_2126.jpg

Mont hangisi::music2::

hehehehe walla napiim saçtım paraları :p
Evet eldivenim bu ama siyah olanından.. Üff kalpleri çok güzel değilmiii :)
Montum da şu :

1468_big.jpg

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar kask derdine bir son verdim ve güzeller güzeli Arai kaskımı cumartesi günü aldım.. Birde Dainese den mont ve eldiven de aldım.. Şimdilik keyfim süper yerinde sormayın :))

Kask : 610 €
Mont: 375 €
Eldiven :70 €

Annem sen ne yaptin böyle :)

trafikte tatsızlıkla karsılasmamak icin olabildigince yuzunuzu ve bayan oldugunuzu saklamanızı tavsiye ederim. Malesef trafikte bayan araba suruculeri bile rahatsız ediliyor. Bayan motosiklet suruculerine yapılanlara gozlerimle sahit oldum. Akmayan trafikte veya akan trafikte malesef magandalar yaptıklarının nekadar tehlikeli oldugunun farkında olmadan taciz ediyorlar ... motorun uzerine surıuyorlar .

Annem sen ne yaptin böyle :)

kontrolden çıktım :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:16 ----------

Kalp mi? hani nerde yahu:silent:

e hani varya serçe parmağının ordaki koruma gibi olan plastik şey.. dikkatli bako kalp :)

dianese in lady eldiven modellerinde kullandığı bi desen :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:20 ----------

güle güle kullan allah kazabela vermesin

çok teşekkür ederim.. bi de kullanmayı bilsem :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:29 ----------

trafikte tatsızlıkla karsılasmamak icin olabildigince yuzunuzu ve bayan oldugunuzu saklamanızı tavsiye ederim. Malesef trafikte bayan araba suruculeri bile rahatsız ediliyor. Bayan motosiklet suruculerine yapılanlara gozlerimle sahit oldum. Akmayan trafikte veya akan trafikte malesef magandalar yaptıklarının nekadar tehlikeli oldugunun farkında olmadan taciz ediyorlar ... motorun uzerine surıuyorlar .

açıkcası full face kaskım buna yeterli olur diye düşünüorum ama genede fiziksel olarak az cok bayan oldugum anlaşılır sanki..

araba ile işler farklı oluyor doğru diyorsunuz. araba ile beni sıkıştırmayaçalışanlara haddini iyi bildirip bende onları sıkıştırıorum şaşırıyorlar.. ama motorla bunu yapma şansım olmadığı için tarfikte daha uslu uslu gitmek, kimseye bulaşmamak en doğru seçim olacak sanırım..

korumaları güle güle kullanın. ya da daha doğrusu kelimenin tam anlamıyla asla kullanmayın :))

chopperrider tşk ederim.. Dizlik ve sırt korumamıda aldımmı olay biticek..
hmmm sanırım bir de ehliyet almam lazım ama :p

tabi ehliyet ilk öncelik ama onun kadar önemli olan da eğitim. gerçi sektörden arkadaşlarınız varsa zaten onlar gereken yardımı göstereceklerdir. Ya da dainesein yanındaki ulusanda da yeni başlayanlar için eğitim programları var düşünülebilir.

aslında ankarada yaşıyorsanız ve de varsa önerebileceğinız birileri süper olur..

ehliyet almadan trafiğe çıkmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Allah göstermesin kaza yapsanız, yüzde 100 siz haklı olsanız bile bütün suçlu siz olursunuz. kaza yaparsanız yanıbaşınıza gelen polisler birşeyin varmı diye sormadan, ehliyetin varmı diyeceklerdir. Korumalarınızı tam almanız çok iyi olmuş. bizede uzaylı gibi bakıyorlar ama hiç önemsemiyoruz 2 defa kaza yaptık biri çok ciddiydi çok şükür kanamalı veya kırılmalı olabilirdi ama çok şükür bende hiçbirşey yok artçımda da bölgesel ağrılarla var.Korumalar olmasaydı halimizi siz düşünün....

çok geçmiş olsun.. Korumaları almayı bende düşünüyorum.. açıkcası sanırım dainese den alcam gene.. ama para biriktirmem laızm.. 2 milyara yakın para harcadım ekipmanalara :)

aslında ankarada yaşıyorsanız ve de varsa önerebileceğinız birileri süper olur..

evet ankaradayım. tavsiye edebileceğim kurumsal olarak eğitim veren üstteki mesajımda belirttiğim gibi ulusan var.
onun dışında amatörce eğitim vermek yardımcı olabilmek adına yapabileceğimiz bişeyler varsa gerek ben gerekse grubumuzdaki arkadaşlar her zaman birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Kendi aramızdaki toplanmalarımızda, grup sürüşlerimizde birbirimizin hatalarını görüp, uyararak hep birlikte daha iyi ve daha güvenli sürücüler olmaya çalışıyoruz.İhtiyaç duyduğunuz birşey olursa ulaşmanız yeterli. Kazasız bir motosiklet hayatı diliyorum şimdiden...

Teşekkür ederim.. O zaman kendi aranızdaki buluşmalarınıza yada grup sürüşlerinize bende katılmak isterim.. Böylece hem kendimi geliştiririm hem de deneyimlerinizden yararlanırım..

Ulusan ile de görüşeceğim, tşkler..

İlk önce boş yerlerde motorla kalk,dur sert fren yap yavaşken tabi motoru tanımaya yönelik motoru tanıdığın zaman o motor senin bir parçan olcak onun daha önce ne yapacağını tahmin edersin ilk 1000 km yavaş sıkıştırmadan kullanacan 1000kmde bakımı var diğerleri her 6000km sonra.(Benimde hayalim bir vespa ama kafam cok karısıyor):mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar