Vespa'm..

Selamlar arkadaşlar..

Geçen hafta itibarı ile bir adet Vespa LX 150 2010 model kırmızı bir scooter aldım..

Bu benim ilk motorsikletim ve bir çok konuda sizlerden öğreneceğim şeylerin olduğuna inanıyorum.. Bu sebeple de hemen ilk işim foruma kayıt olmak oldu..

Umarım yardımlarınızla da iyi bir sürücü olurum :bounce:

eh o zaman ilk ben hayırlı olsun diyim sana allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin :)

Hayırlı olsun... Kazasız belasız sürüşler... 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun demeee:)

hoşgeldin tekeriz düz bassın diyorum ben de iyi forumlar ,,,::puro::

motorun hayırlı olsun.cok guzel ve pahalı bı tercıh ama merak etme parasının hakkını verır,torunların bile bıner buna tekerın düz bassın:cat::cat:

Motosikleti
Hornet
Öncelikle aramıza hoşgeldin..
Vespa'nda Hayırlı olsun ne varsa kırmızıda var:cherry:

Vespa superdir. Gule gule kullan. Kendine son moda canta alsan bu kadar guzel bulmazsin. Eskimeyen tek moda vespadir:)

çok teşekkür ederim.. İşte ilk motorum, şimdilik evde duruo :) çünkü motor kullanmasını bilmediğim gibi ehliyetim de yok.. :mrgreen: Temmuz ayında alcam işallah.. şimdi sizlerden kask konusunda yardım isteyeceğim.. nasıl birsey almalıyım sizce?

çok teşekkür ederim.. İşte ilk motorum, şimdilik evde duruo :) çünkü motor kullanmasını bilmediğim gibi ehliyetim de yok.. :mrgreen: Temmuz ayında alcam işallah.. şimdi sizlerden kask konusunda yardım isteyeceğim.. nasıl birsey almalıyım sizce?

Aramıza Hoşgeldiniz...
Yeni Motorunuz Hayırlı,Uğurlu Olsun
Kask Olarak Benım Tavsıyem Full Face Olur
Agv,Ls2,Lazer Gibi Markalar Olabilir

öncelikle hayırlı olsun ve foruma hoşgeldiniz.
verdiğiniz fotodaki arai sanki vespaya pek uyumlu değil gibi. full face kask en yüksek korumayı sağlar ve tavsiye edilir elbette ama vespanın motor gücü ve kullanım alanı göz önüne alındığında arai biraz fazla kaçabilir.
ben daha uygun bir flip-up kask tavsiye ederim...

Gayet Güzel Çiçekli Deseniyle Bayanlara Uygun Bir Kask Arai'de İyi Markadır Tavsiye Edebilirim
Pembe Veya Kırmızılı Desenli Birşeyde Olabilir

FullFace Kask Tavsiye Etmemin Sebebi Allah Korusun Bir Kaza Yaptıgınızda Çene Kısmından Yaralanabiliyorsunuz.
Bir Kez Başıma Geldi Artçı Kaskı Olarak Kullanıyordum Ve Yaptığım Bir Kazada Arkadaşımın Çenesi Hafif Çizildi. Kendi Kullandığım Kask İse Tam Çene Kısmından Bir Darbe Aldı Ki Yarım Kask Kullansaydım Durum Pek İyi Olmazdı.

Kısacası Kullanım Rahatlığı Değil Gönül Rahatlığı Ve Sağlamlığı Açısından FullFace Kask :)
Ayriyetten Koruma Ekipmanı Olarak Dizlik Ve Eldiven Almanızı Tavsiye Ederim Acemiliği Atana Kadar Ufak Tefek Kazalardan Korur :)

öncelikle hayırlı olsun ve foruma hoşgeldiniz.
verdiğiniz fotodaki arai sanki vespaya pek uyumlu değil gibi. full face kask en yüksek korumayı sağlar ve tavsiye edilir elbette ama vespanın motor gücü ve kullanım alanı göz önüne alındığında arai biraz fazla kaçabilir.
ben daha uygun bir flip-up kask tavsiye ederim...

Bence Kask Bir Kere Alınmalı Fazla Kaçmaz Diye Düşünüyorum...

Bence Kask Bir Kere Alınmalı Fazla Kaçmaz Diye Düşünüyorum...

haklısın ama pahalı olması güvenliğin had safhada olmasından değildir. arai rx7 gp pro bugün 1700 küsür tl ise bu bedelin bi getirisi vardır o da +250 km/h süratlerde kafa sallamaması, boyna baskı yapmaması, vizörünün böylesine yüksek süratlerde dahi rüzgar almamasıdır.
e vespa gibi bi motorla 200 üstü yol yapmayacaksak arai ya da xr1100 tamamen gereksiz olur. 500 tl civarında alınacak herhangi bir kask hem güvenlik hem konfor özelliklerini fazlasıyla sağlayacaktır.

haklısın ama pahalı olması güvenliğin had safhada olmasından değildir. arai rx7 gp pro bugün 1700 küsür tl ise bu bedelin bi getirisi vardır o da +250 km/h süratlerde kafa sallamaması, boyna baskı yapmaması, vizörünün böylesine yüksek süratlerde dahi rüzgar almamasıdır.
e vespa gibi bi motorla 200 üstü yol yapmayacaksak arai ya da xr1100 tamamen gereksiz olur. 500 tl civarında alınacak herhangi bir kask hem güvenlik hem konfor özelliklerini fazlasıyla sağlayacaktır.
Kaskın Fıyatını Bılmedıgım İçin Söyledim Ama Böyle Bir Fiyat İse Gereksiz Bir Kaska Max. 500-600 Tl Verilebilir
Ben Bir Kere Aldım Ve Gerçekten Çok Memnunum Gidip Ls2,Agv V.b De Alabilirdim Ama Kaskı Kafama Takınca Güven Veriyor
İnanırmısınız Motoru Kasktan Daha Ucuza Aldım :)

Ruby_Helmets_Vespa-780733.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar