vespa px 200

selamlar herkese tekrardan.su minibike olayından vazgecmek zorunda kaldım bisürü sebepten dolayı.hem türkiyedeki trafik koşulları hemde satan firmayı bulamamıs olmam bu sebeplerin basında geliyo sanırım.Bende mini bike hastalıgım baslamadan önceki günlerime dönüp yeniden bi vespa px hastası olmaya karar verdim :cherry: .2. el bi vespa px 200 almayı düsünüyorum ama 2. el motor almanın pek akıllıca bi fikir olmadıgı hakkındaki yazıları okuyunca kafam karıstı.vespa dısındaki diger 2. el scooterlarda sorun cıkma olasılıgı yüksek ama vespalarda bole oldugunu düsünmüyorum aslına bakarsanız.acaba yanlısmı düsünüyorum.tavsiye edermisiniz 2.el bi vespa px 200.yada alırken nelere dikkat etmeliyim sizce.kazasız olup olmadıgını nerden anlayabilirim.

G

Guest

sirkecide birsürü minibike satan dükkan var.bi bak istersen.geçen gittiğimde gördüm,chopper ı racing i....

yeniysen sen anlayamazsın, en iyisi bi servise gostermen

bencede bi yere göstermen en doğrusu .ama alabiliyosan 0 almak tabiki en kesin çözüm.

kardes sende bir tane vespa vardı 93 model kırmızı idi o ne oldu duruyor mu ben kendime almayı düsünüyorum bir tane bende aynı sekilde 93 model kırmızı vespa px200 vardı sattık simdi kendi imkanımla bir tane motor almak istiyorum eyer sendeki motor duruyorsa bana yardımcı olurmusun kardes vespadan sasma kardes benim için en saglam motor bu kadar güzel bir motor görmedim kardes ben 2 sene bindim motora daha bir kere motorcuya gittim oda akusünü sarj ettirmek için baska hiç bir sıkıntı cekmedim sanada tavsiyem vespa kardes bana o kırmızı vespa hakkında bilgi verirsen sevinirim kardes bana email den ulasa bilirsin ( [email protected]) kusura bakma daha yeni üye oldum

evet gercekten vespalar ıyı motorlar et4 150 yı kullanıyorum sorunu yok ama sıfır alabılırsen imkanın varsa cok süper olur:cherry:

değerli arkadaşlar bende orjinal cillop gibi vespapx200 piaggio 94 model motor var isteyen olursa neden satmayım bende zaten iki motor var almak isteyenler ama değerinde satarım.....ulaşmak isteyen olursa 05468182923

arkadaşlar bu vespa px 200 nasıl bir alettir ? netten 1500 ytl ye buldum niyeti bozup alayım diyorum 2 zamanlı elden vitesli debriyajı nerde bu meretin ? :D uzun yol nasıldır px 200 e electrik start lı mı oluyor biraz bilgi istiyorum

eger izmirdeysen bi dostum satiyor... iletisime geçebiliriz px 200 için

arkadaşlar bu vespa px 200 nasıl bir alettir ? netten 1500 ytl ye buldum niyeti bozup alayım diyorum 2 zamanlı elden vitesli debriyajı nerde bu meretin ? :D uzun yol nasıldır px 200 e electrik start lı mı oluyor biraz bilgi istiyorum

yıllar yıllar önce kullandıydıfm bir arkadaşta vardı..
bana motor sevgisini aşılayan alettir..
hele o vitesin elden olması acayip/değişik bir zevk verir..
debriyajı sol manet, normal viteslilerde olduğu gibi..
hem elektrik start hem kick start..
sesi acayiptir ayrıca ne de olsa 2 zamanlı :mrgreen:
kısacası pert halde değilse al derim..

niyet var ama yürür ve faal olacak burdan alıp istanbul a götürceğim orda eksiklerini tamamlarm biraz daha araştırayım bakalım ne olacak ? yedek parça fiyatları ne alemde bunların ? birde uzun yol yapan varmı bu aletle ?

niyet var ama yürür ve faal olacak burdan alıp istanbul a götürceğim orda eksiklerini tamamlarm biraz daha araştırayım bakalım ne olacak ? yedek parça fiyatları ne alemde bunların ? birde uzun yol yapan varmı bu aletle ?

yedek parçaları varsa bile muhtemelen fahiştir ama gene de yanlış yönlendirmeyeyim şimdi seni..
uzun yol derken biz zamanında 2 kişi istanbul dan sapanca ya gittiydik..sorunsuz..

bakalım araştırmaya devam :) şeytan dürtüyor gir uğraş diye ama bazen de al bi ybr bak keyfine diyor ya nasip ölçüp biçip tartıp öyle karar vereceğim

araştırdım soruşturdum ama iki zamanlı bir vespa px 200 ün 100 km de 6.5 litre yaktığını öğrendim aldım mı rahat duramam sürekli gezerim benzin masrafından diğer ihtiyaçlar karşılanamaz duruma gelir :) en güzel temiz bir ybr bulup devam etmek motorculuk olayına

araştırdım soruşturdum ama iki zamanlı bir vespa px 200 ün 100 km de 6.5 litre yaktığını öğrendim aldım mı rahat duramam sürekli gezerim benzin masrafından diğer ihtiyaçlar karşılanamaz duruma gelir :) en güzel temiz bir ybr bulup devam etmek motorculuk olayına

bence yanlış yapıyorsun . gülü seviyorsan dikeninede katlanacan çünkü bu vespayı şimdi 5 liraya aldıysan 10 yıl sonra 10 lira eder altın gibi kaliteli yani vespa ayrıca ama az yakan bir scooter istiyorsan suzuki an 125 önerrim:cat:

arkadaşlar bende vespa px20 piaggio var 94 model çok temiz meraklısına duyrulu irtibat için (05353070544) ulaşabilirsiniz

bence almak büyük hata olur 16 17 yaşındaki motor kim bilir kaç kmde olacak birde 2 zamanlı. üstelik 200 cc . hem benzin açısından hem yedek parça açasından başımız ağırır. bir ara bende meraklanmıştım sürdüğümde çok keyif aldım ama uğraşacak kadar değil. vitesli 125 ccler çok daha mantıklı geliyor.

ben de eski bir vespa px 200 kullanıcısıyım 3 sene kadar kullandım çok sağlam çok güçlü bir motordur kadranı 120 km gösterir düzde de yokuşta da 115 km hızı hemen görür ama yokuş aşağıda gazlasanız 120 km yi geçmez yedek parça konusunda ben izmir de oturuyorum ve yedek parça sıkıntım hiç olmadı şimdide olacağını sanmam vespadaki tek ve en önemli sorun 2 zamanlı olmasından dolayı çok yakıt tüketmesidir sağlamlık dayanıklılık performans harika ama yakıtı korkunçtur 100 km de 6 7 litre yakar hatta düşük vitesle gidilen yollarda 7 litreyi de geçer bir depo benzinle (8 litre) 50 km yol gittiğim zamanlarda oldu şimdi yine alırmısın diye soracak olursanız kesinlikle almam..

Arkadaşlar PX200 motorumu uzun süre önce sattım,
kullandığım ayna aksesuar olarak söktüğüm için elimde isteyen olursa değerlendirilebilir, civataları ile birlikte,
125 Tl. kargo alıcıya aittir.
jQjAdG.jpg
[/url][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar