vespa gts 300 benzeri bir motor..

vespa gts 300 bu motorun çin malı olanı yada benzeri varmı geçen gün neredeyse aynısı olan bir motor gördüm arka farlar aynı ayak basma yeri falanda beyazdı fakat markasını okuyamadım bilan varmı??

en benzeri ve hatta tek benzeri kymco like modeli . Ucundan birazda sym feddle 125 benziyor olabilir.

Az önce eşkale uygun bir model daha gördüm. Dediğin gibi paspas kısmıda beyazdı. Eski honda shadow c90 taklidi gibi. Krom gidon vs çok hoş göründü gözüme.
MArkası lintex modeli mach match gibi birşeydi. Fiyatı 3300 müş sikeciden alınmışlar. Benim çok hoşuma gitti. Fena görünmüyor. Taivan markası olduğuna dair bir rivayet bunun içinde var. (kullanan öyle dedi : )
Link bile buldum :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-2011-lintex-125-cc-scooter-54517938/detay/?

Ohe 100 km de 1.8 lt diyor :S

selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 1 senelik araştırmalarım sonucu kendime bi motor arıyordum ve aklımda cbf 150 vardı sirkecide gezerken acayüp ün bahsettiği motoru gördüm satıcı beni ikna etti motor hollandalı bi firmanın vespanın çindeki fabrikasına sipariş ettiği motosikler 125 cc 6 litre deposu var ve 8 ağustos itibariyle 25 liraya deposu doluyo ben ilk depomla 150 km yol yaptım rodaj dönemi olması yüzünden olabilir düşücektir. özellikle 0 dan 50 km hızlanması çok çok iyi buda trafikte çok işe yarıcak bişey. rodaj dönemi olmasına rağmen ben 2 kişi 90 gördüm motor çin malı değil yağ gibi gidiyor frenleri önde çift disk çok güven veriyo. çok iyi bir kask artı artçı kask kilit branda plaka ruhsat 3150 liraya hallettim. motoru aldığım yer aynı zamanda servis. yolda o kadar şirin duruyo ki insanaların çok ilgisini çekiyo.size yol veriyolar .

valla buraya "bi motorda uzaktan çalıştırma varsa bildiğin çinlidir" yazmaya gelmiştim ama adonis84'ün dediğine bakılırsa hafife alınacak bir motor değil. zaten fiyatı da teneke çinlilerden fazla. bi şans vermek lazım =)

ketchup daha evvel 5000 km kadar çin malı motosiklet kullandım motorum şuan 300 km de git gide açıldığını hissediyorum sesi de yavaş yavaş oturyo yoldaki gidişi çok rahat ve istanbul trafiği için biçilmiş kaftan şuana kadar bi problemim olmadı.

Ben yakından gördüm görünüş olarak 125zn nin tek rakibi hatta ondan daha güzel ve kaliteli görünüyor.
Önümüzdeki yaz 2. motorum olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar