Vespa Almayı Düşünüyorum ?

deo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba vespa lx 150 modelini almak istiyorum fakat servisi nasıldır yedek parca durumunu falan bilmiyorum izmire 50 km uzaklıktayım servis pek sorun olmaz gibi kullananlar varsa yorumları almak istiyorum

adından belli
kalite demek vespa hiç sanmıyorum bi sorun çıkaracağınıı bence için rahat olsun
arkadaşş şimdiden güle güle kullan diiim

al kardesım torunlarına bile kalır o makına tereddutsuz al.kazasız belasız keyıflı surüşler sana:rendeer:

bencede finas bakımından uyugunsa bütçen hiç düşünmee ;) hayırlısı olsunn

eğer maddi konuda sorun yoksa ben al derim..uzun vade kullancağın kaliteli bir scooter..ama performans konusunda fazla ümitli olma sonuçta 11 jantlı 12hp gücünde bir alet bu lx150..eğer sıfır alacaksan 2010 versiyonları enjeksiyonludur..şimdiden hayırlı olsun..

bencede gt 200 al hem jantları buyuk hemde daha seri bir motor vespa arkadaşların dedıgı gıbı taşşşşşşş :cat:

biraz parça fiyatları pahalıdır ama düzgün kullanıldığı sürece pek sorun çıkartıcağını düşünmüyorum ör: varyatör kayışı 210 tl hava filtresi 34 euro yağ filtresi 20 euro ... ama taş gibi makinedir dünyanın en iyi scooterları vespa dır fakat türkiyede tercih edilmeyişinin sebebi ferco gibi distrübütör olması tanıtımının iyi yapılamaması ve fiyat aralığı....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar