Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öyle bir şey dersen güler sana tabi. Bence deme. Ayrıca vespa 946 almak isteyen adama C4 al de diye mi o örneği verdim ben? Bir tarafta eşşek kadar araba diğer tarafta göt kadar scooter. Sadece CD versiyonu diye bu fiyat çok anlamsız. Size çok normal geliyorsa bende demek ki bir anormallik var. Limited edition, özel seri, samanlıktan çıkma, nadir, ender, dünyada sayılı, Türkiye'de tek.... Bu tabirlerin hepsine hakimim cidden forumlardan insanların koşarak uzaklaşması demek ki bu sebeplerden oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
Cidden bu açıklamayı yapmasaydınız ben konuyu anlamayacaktım ve geceleri uykusuz kalıp dert edecektim kendime özellikle saat örneği mükemmel oldu ben nasıl da düşünemedim bunu! Fakir edebiyatı yapan yok "hedehödö edition" olunca illa ki fiyat farkı olur bunu herkes biliyor buradaki fiyat farkı standart versiyona göre anlamsız derecede fazla.
Yav kardesim durumu anlattik iste yavv.Garajinda 5 10 milyonluk araci olanlar aliyor bunu.
Yani senlik benlik bir durum yok,uzulmee fazla
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-turkiye-de-tek-fred-kodlin-design-harley-davidson-custom-789213700/detay
Bende bu motora uyuz oluyorum,tipe bak..
Vespa mi bu mu deseler hemen vespa yi alirim