Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim 20 yasinda 250 cc motorum var vergisi 9 lira (yillik)
tavsiye ederim )
ama elin anahtar tutacak, takim taklavatin olacak, sokup takabileceksin her yerini. o zaman olur.
klasiklesmis bir model alirsan klasiksever olursun puf noktasi bu. gidip eski motoru sadece parasi icin vergisi icin hirpalanmis, yaslanmis bir motor alirsan eski bir motorun olur o kadar.
Eski motor kullanıyorum elim anahtar tutar ama ihtiyaç duymuyorum çünkü sıkıntı çıkarmıyor. Temiz sağı solu oynanmamış motor alacaksın bakımları da doğru düzgün zamanında yaptırırsan sıkıntı yok.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim motorun 6 aylık vergisi 369tl 1 yıl eskisin diye dua ediyorum gerçi bizim derdimiz 39cc , keşke 39 cc düşük olsaymış diyorum bazen vergiyi öderken sonra geçiyo ...
kullanim tarzina gore degisir. yasi fazla temiz arac senede 10 bin km yapan biri icin fazla bile gelir. ben araca 70 bin lira verdim. sadece yagmurlu veya soguk gunlerde calisiyor. yazin haftada 50 km yapsa anca. bu sefer durdugu yerde eskiyor zaten.