Venox-Xciting 500 yardım

merhaba arkadaşlar ...ben bu iki motorada baktım ikiside birbirinden farklı modeller ikisinede bayılıyorum fakat bu motorlar nasıldır kymco nasıldır hiçbir fikrim yok fiyatıda pahalı bilen kullanan arkadaşlar bana fikir verebilirse yardım ederlerse sevinirim:)bu arada benim görüşüm motorlar çok kaliteli işçiliği çok güzel ve xciting de yol bilgisayarı bile var ve 100 km ye 6 saniede çıkıyor bu arada turuncu rengi değil grisini düşünüyorum..venox 250 siyah......

Son düzenleme:

ayk

xciting 500 bende var 7000 kilometredeyim şu ana kadar enufak bi sıkıntı yaşamadım sadece benzin koyup gidiyorum daha once yamaha x-max250 kullanıyodum ınan bana bu motor ondan daha zevkli bi suruş sağlıyor sağlamlığına diyecek enufak bişi yok ben sana şiddetle oneririm

Biri 500 cc digeri 250 cc cok farkli iki tarz bence.Ben chopper i tercig ederim ama gel gorki o makina 250 cc sadece bence yazik o paraya.

Kymco sağlam makinalar yapan bir firma.Demin bu iki makinayı inceledim.Scooter olanı teknik olarak çok hoş ama ben venox'dan yanayım!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç korkmadan al derim kymco çok kalitelidir. Alamadığım için çok pişmanım.

venoxu tafsıye ederım gercı su an ben daha 2000 km deyım bı sorun cıkartmadı ve ıyı gıdıyor yol tutusu ve ekonomısı ıyı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar