Venom Sonic Yelek.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kullanmadım ancak bir tanıdığın mağazasında gördüm, inceledim. Güzel kaliteli bir ürün. Bulamazsanız eğer özelden bana ulaşın size telefon numarası vereyim. Arayın görüşün, istediğiniz beden varsa kargo ile gönderim yaptırayım.

Motosikleti
750x
Kullanmadım ancak bir tanıdığın mağazasında gördüm, inceledim. Güzel kaliteli bir ürün. Bulamazsanız eğer özelden bana ulaşın size telefon numarası vereyim. Arayın görüşün, istediğiniz beden varsa kargo ile gönderim yaptırayım.

Bahsettiğiniz yer İstanbuldaysa adresi verirseniz gidip bende görebilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

Güncel . .

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

Arkadaşlar yokmu bu yeleği kullanan :)

Moderatör
Bahsettiğiniz yer İstanbuldaysa adresi verirseniz gidip bende görebilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

Güncel . .

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

Arkadaşlar yokmu bu yeleği kullanan :)
Babanneme ördüreyim sana bir yelek. Ne renk istersin? :p

Motosikleti
750x
Babanneme ördüreyim sana bir yelek. Ne renk istersin? :p

Pembe motiflerin üzeri kırmızı güllerle süslensin, yapraklarıda boncuklarla bezensin :p

Birde yer çekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz gibi gelsin :cherry:

venomun hiç bir ürününü şu saaten sonra almam :)
adamlar ürünün arkasında durmuyor dipnot olarak ekleyim ona göre kararınızı verin

Venom diye bir marka yok çünkü :) Çinden alıp getiriyorlar, ya getirdikten sonra ya orada üzerine Venom yazıyorlar.

Kaliteli kalitesiz orasını bilemem... Ama bu yelek güzele benziyor. Yaş da biraz ilerlediyse eğer genç gözükmek için iyi fikir :p :p :p

Motosikleti
750x
Venom diye bir marka yok çünkü :) Çinden alıp getiriyorlar, ya getirdikten sonra ya orada üzerine Venom yazıyorlar.

Kaliteli kalitesiz orasını bilemem... Ama bu yelek güzele benziyor. Yaş da biraz ilerlediyse eğer genç gözükmek için iyi fikir :p :p :p

İşin ilginç tarafı Satıcıları tek tek aradım hepsi ellerinde kalmadığını söylüyor, :pale:
Oysa ben çevremde bu yeleği giyen hiç kimseyi görmedim.
Yeleği bulamazsak kendimizi genç gösteremeyeceğiz iyimi :p

:)

Senin için Çinli yoldaşlarımla görüştüm, durumu ilettim. Tam aynısı olmasa da benzer bir ürün önerdiler sana :wiinkk:

http://www.aliexpress.com/item/Motorcycling-Men-Genuine-Fashion-Leather-Vest/1658996219.html

http://www.aliexpress.com/item/Men-motorcycle-jacket-vest-waistcoat-Pima-Offers-free-shipping-send-97108-12/1404897065.html

Ayrıca seni genç görmeyenler utansın Sinancım :)

ben genelde m beden giyerim yeleğimde m bedendi ancak boyun kısmı çok sıkıyor yani bir beden büyük almanızı tavsiye ederim

Elli yaşı kaça indirir. Ona göre bende alayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar