venom dynamic yazın terletirmi

Agv

200 lira iken hangi ara o fiyata çıktı? Fermuar kısımları berbat hemen bozuldu özellikle cep fermuarları. Montun ana fermuarı hala sağlam şu an.

Komple fileli mont, seyir halinde iken pek fazla terletmiyor ama Ağustos sıcağında trafikte kalırsan üzerindeki uzun kollu mont olduğu için terletiyor. Seyir halinde normale dönüyorsun çok iyi fileleri. İçliği de var ayrıca kaplamalı falan. Ayrıca sonbaharda da kullanılabilir.

Ben ikinci el olarak almıştım geçen ağustosta, bendekinin cep fermuarları sağlam, ancak montun kollarının içucunda, içliği monta sabitlediğiniz çıtçıt'lar montun filesine dikilmiş ve dikişlerinden sökülüyor, aynı şekilde yine fileye dikilmiş arka taraftaki cırt(velkro) parçaların da dikişleri söküldüğü için iç montu sabitle işini yapamayabiliyorlar. Ancak çok da sorun olmuyor açıkçası.

Bunlar dışında arkadaşa diğer yorumlarında katılıyorum. İçliğini çıkarsanız bile sıcakta/güneş altında iseniz motoru sürmediğiniz sürece ter basacaktır. Ama sürmeye başladığınız an filelerden serinlik vücuda yayılıyor :)

İçliği makinada yıkamayın, içlikteki suyadayanıklı/sugeçirmez katman zarar görüyor.

Ürünün korumalari EVA malzeme mi yoksa sert koruma icine sünger mi var? Ixon Hacker Game montu deneme fırsatım oldu ama korumalarını pek begenmedim. Cok ince sert bir malzemeden yapilmisti. Dainese'in korumalari EVA malzemeden ve bariz daha kaliteli idi. Elbette Venom ile Dainese i kiyaslamiyorum ancak koruma tipine biraz fazla onem veriyorum.

Venom Dynamic sahibi arkadaslar korumalarin fotosunu paylasabilirse sevinirim.

Ben bu montu Haziran'da aldım sanırım, aslen bir yazlık monttur kendisi. Sürüş esnasında terletmiyor, ama durduğunuzda tüm fileli montlar gibi terletiyor. Yazın %100 terletmeyen, tişört etkisi yaratan mont ne yazık ki yok.
Bunun dışında güzel yanı içinde 2 ayrı astarla geliyor, bu astarları taktığımızda mevsimlik monta dönüşüyor. Yağmur ve rüzgar geçirmeyen reisa astar ve termal astar. Şuan Ankara'da 4-5 derece sıcaklıkta kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşatmıyor. Elbette bir kışlık tamamen cordura/deri mont kadar iyi değil ama ilkbahar/yaz/sonbahar'ın üçüne birden hitap eden bir mont. Yağmur altında da fazla güvenmeyin, reisa astara gelene kadar sırılsıklam olur mont :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar