Velev ki blog yazarıyım !

Ads%C4%B1z.png

efendim hatırlarsınız esra ceyhan'ın programına bir deli katılmıştı.havada durdum dedi sonra topaç gibi bağırarak kendini yerden yere attı.
"bana bihal geldi" olayı bende ciddi çok ciddi takıntı oluştu.ve sırf bu olay üzerine bir blog açtım.para verip alan adı bile aldım.

yazı tarzımda kendime has noktalarım var.bunları siz okudukça fark edeceksiniz zaten :)

blog'umu nisan ayında açtım mayısa kadar çok üretken ve dolu yazılar yazdım.sonra 4-5 ay kadar uzak kaldım.

motosiklet aşkıyla çalış didin derken nasıl bilgisayar başına oturup yazı yazacaktım ki :)

mayıs'tan itibaren hayatım dükkana git , sabahla , eve gel , motosiklet haberlerini oku , yat , dükkana git .... döngüsünde geçti.

arkadaşlar gezip tozarken ben çalıştım.zaten pişmanlığım falanda yok.

neyse uzun lafın kısası uğrarsanız sevinirim.

kişisel bir blogtur saygılarımla.:)

www.bihaller.net

Son düzenleme:
beynine sağlık...ilk fıırsatta inceleyecğim...:cat: tek tek sayfa sayfa ne varsa okurum..iyi okuyucuyum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendi kendine 10 yüz bi milyon sayfa açıldı..:pr:

eser46 ;

host blogger dostum ancak tema aşamasında kodlarla kafayı yedim.

musti81 ;

anlamadım www.bihaller.net adresine tıklandığında tek sayfa açılıyor.

Ne bilim hacu benim mal pcdede olabilir birşeyler tırsıyom şimdi açmaya..:mrgreen:

Pcdenmiş :D Bende tutuyorum blog çok güzel oluyor yalnızlığını paylaşıyorsun kalemin gelişiyor..Ben ilk açtığımda acaba bakan olur mu diyordum sağlam bi tag koydum bloğuma zamanla gün içinde hoşuma giden şeyleri koydum kendime ait yazılar eleştiriler derken 13 bin görüntülenmeyi geçti bir sürü arkadaşla tanıştım en son 2 hafta önce bir kızdan buluşma teklifi aldım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar