Vehbi KOC (mutlaka okuyun)

Aşagıda yazılanlar koç topluluğunda çalışan arkadaşlarım tarafındanda dogruladı, tabi ne kadar gerçek bilemem, ama güzel bir mesajı var.

Vehbi Koç ölmeden evvel oğlu Rahmi'yi çağırıp, "Beni mezara mutlaka çoraplarımla gömeceksiniz, yoksa hakkımı helal etmem" diye vasiyet etmiş ve bi de mektup vermiş. "Bu mektubu ben öldükten sonra ilk başın sıkıştığında açarsın" demiş. Gün gelmiş Vehbi Koç Hakkın rahmetine kavuşmuş. Oğlu, vasiyeti gereği babasını çoraplarıyla gömmek istemiş. Fakat camiinin imamı bunu kabul etmemiş, "Ille de çoraplar çıkacak, yoksa namazı kıldırmam" demiş. Başka bi imam getirmişler ama nafile, "Dinimize ters" diyerek o da kabul etmemiş. Başka bi hoca daha. Yok. O da kabul etmemiş. Rahmi Koç çaresizlikten kıvranıyomuş. Düşünmüş taşınmış ama bi çözüm bulamamış. Birden aklına, babasının "ilk başın sıkıştığında açarsın" dediği mektup gelmiş. Rahmi Bey hemen mektubu bulup heyecanla açmış. Mektupta aynen şöyle yazıyormuş: "Gördün mü oğlum Rahmi! Ben ki Türkiye'nin en zengin adamıyım. Ama mezara bir çorap dahi götüremedim. Eee, hani nerede benim zenginliğim?"

dünya malı dünyada kalır :pr: evet arkadaşlar herkes para için çırpınıp duruyor.fani olup gidiyoruz önemli olan onurlu,şerefli,düzgün yaşamak,başarılı olmaktır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaybe gerçekten bayagı farklıymıs , bencede öyle bu mallar diyarlar sadece bize şeytanın süsleyip özendire bözendire aldatmak istediği somut kavramlar umarım allah bizi vede bütün müslümanları iki taraftada zengin klar

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
cok ilginc :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar