Veee Artık bende regalciyim...

Merhaba Arkadaşlar uzun araştırmalar ve forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine dün gidip bir tane siyah regal raptor dadyw 250 aldım, açıkcası çok guzel bir motor ruhsat işlemleri bugun halledilecek ve akşama teslim alacağım inşallah, dun motosiklet için ufak bir piyasa araştırması yaptım sevgili Aykon firmasının daha teli açıp fiyatı sorduğumda küt diye 4500ytl+plaka fiyatını duyunca açıkcası bayağı bozuldum ve ardından banada yakın olduğu için bağlarbaşındaki bayii aradım ordakilerin esnaflığı ve yardımcı olmaları ayrıca fiyat olarakta anahtar teslim 4500ytl fiyat vermeleri onları tercih etmemde faydalı oldu. Neyse sadede geleyim artık bende bir regalciyim tecrubeli regalci dostlarım benide aranıza alırmısınız.:rendeer:

aramıza hosgeldin dostum.Cok doğru bir seçim yaptığını zamanla göreceksin.HAyırlı olsun

Aldığında fotolarını ben bekliyorum ve biliyorum ki benim gibi bekleyen çok insan var:)

hayırlı olsun arkadasım gercektende cok sık bı motor..ehlıyet ssınavına gıttıgımde bıkactane gormustum cok sık bı durusu vardı..

RR yada jinlun250 hala kararsızım:sunny: 1 ay sonra motorsuz kalacagım karar vermem lazım ama RR motor yapısı hariç çelimsiz durdugunu jinlun un ise çok proglem çıkardıgını v e vibrasyonun hat safhada oldugunu belirtiyorlar bazı arkadaslar offf off kararsızlık çok kotu bişi

Süper Moderatör (BBRR)
11jvlao.jpg

hayırlı uğurlu olsun ...Kazasız belasız işallah :cat:

Super Moderator
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inş.
ağustosta bende camadanla beraber aranızda olacağız inş.

Kardeş hayırlı olsun Güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar