veda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkes tanisma maksadiyla buraya mesajlarini yazar ben su anda veda maksadiyla bu mesaji yaziyorum. tanistigim arkadas abi ve kardeslerime tesekkur ediyorum verdikleri bilgilerden ve paylastiklarindan oturu herkes hakkini helal etsin ancak bu siteye fikirlerimi ve dusuncelerimi ozgurce paylasamadigimdan ve mesajimin silinmesinden dolayi daha fazla katilmamayi tercih ediyorum. hepinize tesekkur ederim Allah kazasiz belasiz surusler nasib etsin hepinize.

saygilar.

uzun bi aradan sonra tekrar moda oldu ben gidiyom başlıkları hadi hayırlısı:rendeer:

ve yine sebep modlar:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kendinizi hatalı görmüyorsanız gitmenizi gerektirecek bir durum da yok gitmeniz yenilgiyi kabul etmeniz demektir

Siyasi/dini içerikli konu açmak, açılan konularda tartışmak motosiklet platformu ile bağdaşmayan bir durumdur, kurallar açıktır.

Kurallar der ki:

Üyelik Iptali: Siteden zaman içerisinde, site ile uyum sağlayamayıp anlaşamadığını düşünen yada bir sorunu olup ayrılmak isteyen arkadaşlarımız ;
Site üyeliginizi dilediginiz an iptal edebilirsiniz. Üyeliginizi iptal ettiginizde tarafimizda bulunan size ait kisisel bilgiler silinecektir. Ancak üyelik iptali o güne kadar yazdiginiz mesajlarin ve forumdaki icraatlerinizin sona erdigi anlamina gelmez ve bunlardan dogacak hertürlü kanuni sorumlulugunuz devam eder.
En fazla, sitede Konu Dışı bölümüne, "Ayrıldığını belirten bir kısa metin yazabilir" ve bu metinden sonra sitede, ne başka başlık açabilir nede nickiyle hala dolaşmaya, çarpıcı mesajlar yazmaya devam edebilir.
"Siteden tamamen ayrılıyorum" üzücü kararını veren üyeler, siteden tamamen banlanırlar ve birdaha o nickle giriş yapamazlar.
Ayrıldıktan sonra fake nickle girildiği herhangi bir yolla teşhis edilmesi durumunda fake nick de banlanacaktır.

Bundan dolayı mesaj ilgili yere taşınmış, üyenin üyeliği kendi isteği ile askıya alınmıştır.

modlar tamamen tarafsız diyemiyeceğim ama, sanırım silinmesi gereken bir yazı silinmiştir, bizlerde bu tür olaylarla çok karşılaştık bizlerinde mesajları silindi(haksız yere) ama herkez hatasını mutlaka anlar kabullensin yada kabullenmesin.
lütfen ayrılma ama karar senin, sevgiyle kal.

komtan' Alıntı:
Siyasi/dini içerikli konu açmak, açılan konularda tartışmak motosiklet platformu ile bağdaşmayan bir durumdur, kurallar açıktır.

Benim de en çok ifrit olduğum konu bu....

Aslında en güzeli bu tür başlık açanlara sorgusuz sualsiz 1 hafta ceza, tekrarı halinde çizik atılması....

Bu giden arkadaşın sorunu ne bilmiyorum, ama eğer bu tür bir mesajı silindi diye gittiyse uğurlar olsun ve lütfen bir daha dönmesin !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keşke gitmeseydi ama karar onun ,hayırlısı olsun.

ledo' Alıntı:
Benim de en çok ifrit olduğum konu bu....

Aslında en güzeli bu tür başlık açanlara sorgusuz sualsiz 1 hafta ceza, tekrarı halinde çizik atılması....

Bu giden arkadaşın sorunu ne bilmiyorum, ama eğer bu tür bir mesajı silindi diye gittiyse uğurlar olsun ve lütfen bir daha dönmesin !

mesajınızı yakışıksız buluyorum olumsuz yazı yazmakdansa yorum yazmamayı tercih ederdim birisinin kalbini kırmak en kolay şey
saygılar..

bbaday' Alıntı:
mesajınızı yakışıksız buluyorum olumsuz yazı yazmakdansa yorum yazmamayı tercih ederdim birisinin kalbini kırmak en kolay şey
saygılar..

Ben de senin bu konudaki fikrine ve ifade ediş biçimine saygı duyuyorum.

Ancak siyasi ve dini içerikli başlık açan ve mesaj yazanlar için hala aynı biçimde düşünüyorum.

Tabii ilk mesajımda da belirttiğim gibi, bu arkadaş bu sebepten gitti ise görüşüm aynıdır. ( komtan'ın mesajından çıkarttığım netice bu... )

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Güle güle git motorpisiklet, siyasi-dini görüşünü ölçüyü kaçırmadan satır aralarında belirtebilirdin. Bu görüşlere sahip olmayan insan olamaz. Site yönetimi oldukça anlayışlı ama takdir etmelisin bu çeşit mevzular kavgasız sonuçlanmaz ve çoğu forum sitesi bu tür konuları yasaklar. Başka bir sitede bu şekilde davranış görürsen üstüne alınmamalısın. Kurallar olmadan bir yeri yönetemezsin. :cat:

:rendeer: Kimsenin seninle takışacak durumu-zamanı olduğunu sanmıyorum.
Mutlaka bir hatan vardır. Kimsede senin veya başka bir üyenin ayrılmasını istemez. Mesajlarını iki kere düşünerek yazmanı ve ayrılmamanı tavsiye ederim ama tabi ki son karar senin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar