ve Tanrı kadını yarattı... (gülün biraz...)

daha önce verişmişti çok gülmüştüm yine güldüm asıl koparan kask olayı abi nasıl bi kask takışı oyle hiçmi görmedin

tugcetugce ne olur su olayı fazla uzatmayalım maksat gülüp eğlenmek sizde erkeklerin komiklerini koyun bakın tepki alıyormusunuz herkes nasıl gülüp geçer

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar olur herkesin başına gelir ama ben birşey soyleyeyim kadınların motosiklet kulanışına hasta oldum tatilim boyunca kotla etekle gece kıyafetiyle hertürlu gördüm o yüzden hiç birşey demiyorum ama kömik

bayan sürücüler genelde trafiği BAYARdı ama arasıra böyle güldürebiliyorda yaw insanları :queen:

korkacan abi bayanlardan motorla giderken beni ezmeye kalkanda bayandı bence kadınlara ehliyet verilmemeli böyle bi fun clup mü açsam ne yapsam:queen::queen::queen:

kadın kaza yapmaz
kadın kaza yaptırır

vallah benımde trafıkte en cok korktum nokta kadın suruceler cok tehlıkelı oluyorlar ayna sınyal hıc bırşey kullanmıyorlar

bence kadınların araba kullanmasından daha tehlikeli birşey var:cyclopsan arabayı kullanan kişinin yanında oturmaları:queen:
-ayy recai yavaş araba gelio bak ayy ayy valla çarptık yavaş olsana be adam yavaş sür ayy kamyon recai sola çek sola
-eaaahh sus be kadın(adam bunu derken tabi konsantre daılıo sonra gümm):queen:

kadınlara ölüüüüüüüüüüüüüüümmmmmm :queen::queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bile daha güzel park edebilirim:mrgreen:
tşkler paylaşım için.

allahtan araba kullanıyorsunuz hee birde uçak kullansanız millet yandı heee
binmem ulen o uçağa :p :queen:

resimler güzel.. tabi hepsi bayanlara ait kaza ve durumlar mı onu bilemicem ama bildiğim bişi varki.. son resim.. o bir off-road turnuvası sırasında çekilmiş bir resimdir.. O görüntü bir çok erkek sürücünün de başına gelmiştir.. off-road için doğal bir görüntüdür.. bence o bayanı o kıyafetle arabasından indiği için tebrik etmek gerek diye düşünüyorum :cherry:

resimler güzel.. tabi hepsi bayanlara ait kaza ve durumlar mı onu bilemicem ama bildiğim bişi varki.. son resim.. o bir off-road turnuvası sırasında çekilmiş bir resimdir.. O görüntü bir çok erkek sürücünün de başına gelmiştir.. off-road için doğal bir görüntüdür.. bence o bayanı o kıyafetle arabasından indiği için tebrik etmek gerek diye düşünüyorum :cherry:

Bende aynı şeyi diyecektim, son ablaya laf yok, abla off-road yapıyormuş... :)

arkadaşlar sakin olalım ve soğukkanlılıkla karşılıyalım bunlar doğal ve normaş şeyler :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar