ve sonunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldin bende senin gibi bu sitenin kulanma klavuzunu bulamadım ve yanlış
yerlere gönderdim zamanla sende öğrenirsin:queen:

Hoşgeldin:rendeer:
scooter,mondial ve R1 yaratığı.....:pr::pr: :pr:
Yazıııık!!! İyi bir arkadaşa benziyordu :salut:

bu arkadaştan uzun süredir ses çıkmamış sanırım r1 ona hiç iyi gelmedi:pale:

edy

oncelikle hoşgeldin . ben ilk scootera bindiğim zaman o bile benim gözümü korkutmuştu. yıllar geçti motosiklete bineli ama R1 hala gözümü korkutur. eğer R1'e binmeyi kafana koyduysan dikkatli derim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
beyler herkese selamlar ve ii forumlar sonunda bizde bir motor aldık ve hemen buraya üye oldum çünkü bilmediğim çooook şey var....inşallah tecrübeli arkadaşlarımızdan yararlanıcaz...:wiinkk:

Adam nerdeyse 1 sene önce gelmiş....Siteye de bidaha uğramamış...Önce konu başlıklarını okusak daha iyi olmaz mı?:p

Adam nerdeyse 1 sene önce gelmiş....Siteye de bidaha uğramamış...Önce konu başlıklarını okusak daha iyi olmaz mı?:p

bu konuyu ben hortlattım :mrgreen: nedenide adam kaç ay önce bir topic açmış tecrübe yok yanlız 2004 r1 aldım" demiş ve dikkatimi çekti. ondan sonra hiç ugramamış . açıkcası korktum. nede olsa tecrübesiz r1 kullancak. belki konusunu görürde birşeyler yazar diye konuyu hortlattım. tecrübesiz r1 kullanmak nasıl bir duyguymuş merak ettım.yaşıyorsa belki bizlerle bu duyguyu paylaşır diye düşündüm. inş başına birşey gelmemiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar