ve sonunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler herkese selamlar ve ii forumlar sonunda bizde bir motor aldık ve hemen buraya üye oldum çünkü bilmediğim çooook şey var....inşallah tecrübeli arkadaşlarımızdan yararlanıcaz...:wiinkk:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

2004 model bir r1 aldık...teknik bilgiler için biyere topic açtım ama nası olduysa yanlış yere açtım herhalde

teşkkrler...baba bu motor hakkında en detaylı bilgiyi formda nerden alırım 3 gün sonra sürmeye başlıcam fakat daha nası bişey olduğu hakkında pek bilgim yok

hoşgeldin motorun hayırlı olsun doğru yerde olduğundan emin olabilirsin kazasız ,keyifli sürüşler dilerim.

beyler bidakka noluyo korktum wala;;kesinlikle ilk motorum yani3 sene önce 3 ay kadar falan yamahanın bi scooteri vardı ama o pek sayılmaz herhalde;;hemen okucam onları

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:pale: Tüh iyi bir arkadaşa benziyordun. Yazık oldu.

Bak arkadaşım ben motosiklet üstadı falan değilim ama sana en iyi Tavsiyem "muhakkak" bu işi bilen bir hocadan ders almandır. sen hiç o motorun devir saatini sabit tutmayı denedin mi? 500 devirlik bir oynamanın kaç beygire denk geldiğini hesapladın mı?

Ben 1000 km dir motor sırtındayım daha öyle bir motor sürmekten tecrübe açısından ışıkyılı uzaktayım. Zincirle bağlasalar sürmem o motoru

Yoksa en iyi ihtimalle motoru düşüre düşüre mundar edersin. En kötü ihtimal ....

Sana o motoru öyle sorgusuz sualsiz kim sattı söylermisin ?

yani gidipte motora 1000 cc ile başlanırmı.

eğitimini aldınmı. honda falan eğitim veriyo. en kısa zamanda bunun gibi bi kursa kayıt ol.

motoru almışsın iş işten geçmiş artık.

eğer kendini düşünüyorsan iyi bir eğitim almadan bu motora binme :wiinkk:

ehliyetin var dimi. bide ehliyetim yok de de bende kalpten gidiyim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu video iyi oldu ne demişler" Bir resim bin nasihatten bir video bin resimden iyidir"

Şaka biryana serdar . Biz senin motorunu kıskandığımız için seni korkutmaya çalışmıyor. Aramızda güçsüz motor sürenler paraları sadece onlara yettiği için bu motorları kullanmıyorlar.

Motosiklet kullanmak zamanla kazanılan bir deneyimdir.O tip bir motoru kullanmak için insanlar yıllarca ve kademeli olarak daha güçlü motorlara geçiş yapıyorlar.Bir bildikleri vardır herhalde

Sen her ne kadar ben uslu kullanırım desende bir ay içinde 250 yi göreceğinden eminim.

e tammda üstünde 13000 devir var ben bunu hiç çıkarmadan 6 devirlerde süremezmiyim yani hiç yoktan 2 ay boyunca...zaten abimde acemi ve ilk onun aklından geçti ve aniden oldu bu motoru almak...abi bi üye olduk koptum wala yaaaa:mrgreen:

Akira' Alıntı:
Sen her ne kadar ben uslu kullanırım desende bir ay içinde 250 yi göreceğinden eminim.

+1
kesinlikle katılıyorum. Eğitim almadan motorun üstüne çıkmanı hiç mi hiç tavsiye etmem. Hatta, git herhangi bir motosiklet mağazasına (beyaz eşyaclar olmasın lütfen :cherry: ), honda, kawa veya yamaha bayisi olabilir, ben bu motoru aldım, ilk motorum olacak, şimdi hemen binebilir miyim diye bir sor.
lütfen önce iyi bir eğitim al.

o videoda adamlarda gülüyo heee;,ben ölmesem bile abim beni öldürür wala:cyclopsan

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O motor seninkinden çok daha kuvvetsiz

Walla serdar ben üzerime düşen görevlerin hepsini yaptım seni elimden geldiğince uyardım.

Söyleyecek tek bir sözüm kaldı "Kendi Düşen Ağlamaz"

Kolay gelsin:) Allah yardımcın olsun

beyler hiç motor sürmedim demiyorum tabiki sürdüm zaten ordan meralklısı olduk yani trafiğe baya bi hakimim,,mondial in şu choper gibi olanları varya onlarıda sürdüm;;anlamadığım bütün bunları göz önünde bulundurarak ben şimdi bu motoru düşük devirlerde kullanamammı:silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar