Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün kör noktayı gösteren aynalardan alıp yapıştırdım dikiz aynalara. ama hiç verim alamadım, kazaya sebep olabilir. ayna uzak gösteriyor o nedenle anlayamıyorsun mesafeyi. biraz zor olsada çıkarttım onları
sağolun arkadaşlar. yanlız yağmurlu havalarda kendimi yağmurdan nasıl koruyabilirim (yağmurluk vs) ? ayrıca kaskın ön camı hep yağmur oluyor, göremiyorum önümü :salut:
arkadaşlar merak ettiğim birşey var. ben motorun arkasına çanta taktırmak istemiyorum. ama gezilere çıkmaya başlayacağım şu günlerde yanıma alacağım yükleri nasıl taşıyabilirim? şöle halatla arka tarafa bağlasam acaba verim alabilir miyim?
arkadaşlar merak ettiğim birşey var. ben motorun arkasına çanta taktırmak istemiyorum. ama gezilere çıkmaya başlayacağım şu günlerde yanıma alacağım yükleri nasıl taşıyabilirim? şöle halatla arka tarafa bağlasam acaba verim alabilir miyim?
bir file alabilirsin..bu arada kaskın camlarına gelen yağmur içinse camın su tutmasını engelleyen spreyler var diye duymustum..eğer bulamassan kaliteli motor eldivenlerinin içindeki madde süet oluyor ıslandıkca kolayca silebiliyorsun
Benim sattığım motorun aynısını kullanıyorsun,rengi falan her şeyi aynı. cygnus az yakan ve seri giden bir motosiklet. Büyük bagaj hacmi ve iki kişilik sürüşlerde bile kendinden taviz vermeyen konforu, tek kelimeyle harikadır. Tek kötü yanı yere yakın bir motosiklet olması; çukurlarda oldukça sarsılıyorsun.12 inch yapsalarmış lastikleri harika olurmuş...Güle güle kullan...
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim...
darısı başıma....ah bu beklemek hasta edecek beni, bir de şu aile mevzuları bitiriyor..... ama alacam işte be!:bounce:
sağolun arkadaşlar yorumlar için. esnek halatlardan bakıcam umarım iş görür. bu arada scooter ile denemediğim yol kalmadı, canavar gibi maşallah. 3500 bakımına az kaldı, o bakımıda yaptırıp yayla yollarına vuracam. resimlerini buraya yüklerim