Ve Sonunda Minik Canavar'ım

Merhaba Arkadaşlar...

Dün Gece Arkadaşla Bilgisayarcıya gidiyorduk bizim evin orda benzinci girişinde bi motor gördüm benimki ile aynı model tabiki benim motorum çalındığı için bi iç geçirdim ve yanına yaklaştığımda benim motorumun stickleri yoktu onda da aynı yerde yoktu stickler sonra arkasına döndüm plakası yoktu bu sefer benimki diye şüphelenmeye başladım ön tarafına geçtim benim kaza çiziklerimin aynısı vardır farın altına kırıktı buda benim kazam sonucu olmuştu zamanında direk 155'i aradım o sırada motorun kendisine ait olduğunu iddaa eden bi arkadaş geldi bende beklemesini söyledim motorumun kendime ait olduğunu düşündüğümü ve ekip otosu çağırdığımı söyledim oda tamam bende bunu dün takas ettim kendi motorumla dedi neyse polisler geldi merkez'e gittik orda şase nosunu kontrol ettik tutuyor sonra takas ettiği adamın evine gidip adamı aldık adam benim mahalleden çok sevdiğim bi ablamın kardeşi çıktı ( ablam dediğime bakmayın kafadan 50 yaşında :queen: ) ve adamın sara hasta olduğunu ve düşünme yeteneğinin olmadığını öğrendim ellerinde rapor vardı adamda 800YTL ye kartaldan birinden aldığını söyledi ama ne ismini ne cismini hatırlıyor adamın bende adamı tanıdığımdan hiç şikayetci olmadım adama çalıntı motorda götürsen 10000YTL de desen alan biri adamın tek düşünebildiği şey motor o yüzden mazur gördüm ve motorumu aldım eve geldim tek hasarım kontak anahtar göbeğini kırmışlar o değişicek başka hiç bir hasarım yok zaten topu topu 100km yapılmış :) 1.5 ayda neyse işte olay böyle sevinçten yerimde duramiyorum gece 3 de teslim aldım motorumu sabaha kadar gezdim ve şuanda boğazım şiş :queen:

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun kardeşim... helal paraymış ;)

hayırlı olsun artık eve sokarsın onu :mrgreen:
bide millet ben motoruma temiz temiz biniyorum diye övünür küçük kaza ya da çizikler motoru tanımaya yardımcı olur :mrgreen:

İnan sanki çalınmışta( Allah muhafaza) kendi motorumu bulmuş gibi sevindim. Aman dikkat edelim. Fırsat vermeyelim çalanlara. Tekrardan kutluyorum.:mrgreen:

GKN

hadi gözün aydın bilal, herkeza nasip olmaz çalınan motorunu bulmak, aman bundan sonra ii sakla ;)

gözün aydın motorda biraz çizik veya gizli bir yere işaret koymak kazım galiba:mrgreen::mrgreen:

Bulduguna sevindim Darısı diğer arkadaşların başına inşallah bulunur onlarınkide...

Şikayetçi olmamakla yalnış yapmışsın eline rapor alan suç işliyor ne ala memleket.

dikkatine ve sansina hayran kaldim..
tebrikler, kazasiz belasiz kilometreler.. cok sevindim yaaa::cheeeeer:flower:

hayırlı olsun artık eve sokarsın onu :mrgreen:
bide millet ben motoruma temiz temiz biniyorum diye övünür küçük kaza ya da çizikler motoru tanımaya yardımcı olur :mrgreen:

Evet ben aldığımda direksiyonu sökücem tanırım çalınırsa :mrgreen:

Son düzenleme:
senin adına çok sevindim kardeşim...:mrgreen: tekerlerin yere düz bassın.:cat:

"Allah sevindirmek istediği kuluna önce eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş.."

Seninkide bu misal olmuş.. Helal para sahibinde kalır.. gözün aydın.. ve geçmiş olsun...

inan mesajını okurken sankı benım motorummus gıbı sevındım en dogru olanını yerınde ve zamanında yapmıssın .ben benım motorumu baskasının altında gorsem sorgu suhalsız.... tekrardan cok sevındım artık dıkkat et

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar