...ve sonunda Khutuck motorize

Ya ben şimdi anlamadım hangi motoru almış bu adam, değişik değişik bir sürü motor resmi var, (şu an kendime bir soru sorma gereği duymadan, gayri ihtiyari bir soru geldi aklıma, sanene diye, hangisini almışsa almış, bir motor almış mı, almış) eh hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin dilerim ancak Takdir Allahındır.

4 tekerleğin efendilerinden, geyiğin terbiyecilerinden, muhabbeti en keyif verenlerden, yılların motosiklet aşığından iyi haberler alıyoruz...
Uzun süren tedaviler sonucu "Üzerine Biraz Daha Ekle" hastalığından, dünyanın dört bir yanındaki doktorların, tabiplerin ve geyiklerin yardımıyla kurtulan Khutuck gün itibarı ile tekerlek sayısını azaltmış durumda...

İlk "güle güle kullan"ı demek istiyorum...
Nice mutlu, rüzgarlı günlerde hep beraber yol almak dileğiyle kardeşim...:rendeer:

10lb0.jpg

urcolak 1.sayfayı açtığında- 1.mesajdaki foto hangisiydi...bumu bu...neyi anlamadın bende anlamadım...

abı senın halat kılıdı bagladıgın yere canta baglıycan ıste olay bundan ıbaret poset dıkkat ceker ama çanta ole deıl bıde plakayı hıç yıkamayıp leş gıbı kalabılır valla hıc bellı olmuyo bunları dene sonucları bize anlatırsın :mrgreen::p

Hayırlı olsun Khutuck. Konuyu biraz geç farkettim malum sınavlar falan. :) Kazasız belasız kullanman dileğiyle... :rendeer:

Aha Khutuck de motorlanmış. Khutuck, bırak 2 tekeri, F1'e gel. İnsan evladı tekeri sever. Otomobilde 4 tekerin üstüne oturur, motosiklette 2 tekerin üstüne oturur, F1'de 4 tekerin arasına oturur ve zirve orasıdır :)
Hayırlı olsun :rendeer:.

fıratcim, hayirli olsun:)

onceden demistim ama, buraya da yazmadan olmayacak:)

sen su 5000km' yi bi yap, sonna anahtarini almak daha kolay olur:p:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar