Ve sonunda işte size ilk motorumu gösterme şansı

CElıl pm acık deıl bıse yazcaktım ama sen bana yaz ben sana cvp yazarım

bende memnun oldum cenever ınsallah bende senın gıbı gezılere falan katılırım sen kımın artcısydın orda metehan abınımı

Metehan abim ve Selçuk haaa? Aynı motorda nasıl gidicek onlar? :queen:
Valla Metehan abimin motoru Honda CBF150 bile olsa, çekmez..:)

Son düzenleme:
Metehan abim ve Selçuk haaa? Aynı motorda nasıl gidicek onlar? :queen:
Valla Metehan abimin motoru Honda CBF150 bile olsa, çekmez..:)

Serhat kankı Selcuk deıl ulu orta aa :queen: cenever :queen::queen::queen: nasılsın kankı ılk sayfada guzel olmayan bı yazı var galıba hosuna gıtmedı ama sen kendıne ıyı bak :queen::queen:

Serhat kankı Selcuk deıl ulu orta aa :queen: cenever :queen::queen::queen: nasılsın kankı ılk sayfada guzel olmayan bı yazı var galıba hosuna gıtmedı ama sen kendıne ıyı bak :queen::queen:

Lem Cenever ne alakası var. Güzel muhabbet de şu forumda en uyuz olduğum şey, topiclerin yanlış yerlere açılması.
Üstelik konunun konu dışı olduğunun biline biline, anasayfada gözükmüyor diye, Moto-Sohbet'e açılmasına ayrıca uyuz oluyorum.
Seninle bir ilgisi yok yani..
İyiyim sen nasılsın?

Ceneverın kankısı hamd olsun bende ıyı senı sormalı headquarters Hsana abının sana selamı var :queen:

Ben şirkette resim göremiyorum malumunuz..

Şimdi bu resmi bana en güzel anlatan yarışması konseyini kuruyorum.. Yarışmacılar çıksın er meydanına :queen:

Ablam sımdı benım 3 tekerlıklı motorum var kardesım ve ben ustundeyıs ve 2 mız foto cekınmişiz tabı ben daha 4 kardesım 2 yasındaydı :queen: Senın yarısmacın sadece benım men kımse olmas :) :queen::queen: Insallah eve gıdınce bakarsın :) :rendeer:

Son düzenleme:
Ablam sımdı benım 3 tekerlıklı motorum var kardesım ve ben ustundeyıs ve 2 mız foto cekınmişiz tabı ben daha 4 kardesım 2 yasındaydı :queen: Senın yarısmacın sadece benım men kımse olmas :) :queen::queen: Insallah eve gıdınce bakarsın :) :rendeer:

Yarışma iptal... Sebep: Tek yarışmacı var o da dandik çıktı :queen:

neden selcuk denılmesını ıstemıyosunkı selcuk:queen::queen: ınsan hıc kendı ısmının soylenmesını ıstemezmıkı selcuk boyle sey olurmu selcuk :cyclopsan:cyclopsanvalla sana hıc yakıstıramadım selcuk:cherry::cherry: hadı kendıne ıyı bak selcuk allaha emanet ol ıyı aksamlar hoscakal selcuk:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

@serhat == cok pahalı dedın be kankı Dusuncem ama dur :queen:

@celıl == Sen bundan sonra bulusmalara gel gece 12 kadar kal 12 den sonra kı halımı gor sonra konus Shrek gıbım oluom :queen:

tamamdır topıcın seyı cıktı :queen: serhat senın motor benı tasımas kankı :bounce: :queen::queen::queen:

tmm dahada uzatmayak kanka topıcın eyıcene seyı cıktı :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar