Ve sonunda işte size ilk motorumu gösterme şansı

Güzel motor.Bendede bunun kamyonu vardı 50kg taşıyanlarından.Sonra 50kgyu geçince kırıldı tabi :p

Güzel motor.Bendede bunun kamyonu vardı 50kg taşıyanlarından.Sonra 50kgyu geçince kırıldı tabi :p

ABı buda bı mudded sonra bana dayanamdı parcalandı ama benıde parcaladı rampa asagı yıne teker ucdu ucdugu gıbı benıde ucurdu tabı o zmn kımse kask fılan tnlamazdı :queen::queen::queen: Olumden donmutum ne abartım ama :) :queen::queen: Ama kırıldıkdan sonra yıne atmadım tekerını babama yaptırdım 1 hafta odam da sus olarak sakladım mısafır cocukları geldıgı gıbı gul yabanıler parcaladı :queen::queen::queen:

selçuk egzos komplemi yoksa tüpmü?bide temizmiş makine:)

selçuk egzos komplemi yoksa tüpmü?bide temizmiş makine:)

Selım abım ne dıyım kı :queen::queen: Egzosu 1200 $ gaymeye patlamıstı bana cok pahalıydı ama cok pıs ses cıkartıodu tum lojmanları ayagı kaldırodum :queen::queen::queen: Cok temızdı satıyım dedım talep cok cıktı 10.000 $fıyat geldı ama acıdım satmadım hay essek kafam o fıyatı veren olsun bana havada cullop satardım :queen::queen:

kreyzi olüüm jant şeridini lastiğe neden çekmişsin . bilmiyosan ögren .. şu hale bah herkeşe motür vermişler

kreyzi olüüm jant şeridini lastiğe neden çekmişsin . bilmiyosan ögren .. şu hale bah herkeşe motür vermişler

Abım yanı ehlıyetsız cocuga motor verılırse olacagı o olur :queen::queen::queen:

selçuk bu race den çok touring e benziyo ama 5000RR yerine GS5000 olmasın :mrgreen:

ABı aslında RAce dı ama baktım kaza yaptıkca race parcaları pahalı oluyordu tourıng parcaları uydurmaya basladım en sonunda bu sekılde oldu yanı benım sanatım..

O bıse deılde bu motoru aldıgımızda 5 kere ıhtıyac molası verdım topkapıdan buraya ha bıre babamı otobusten ındırdım :queen::queen::queen:

bunla ii tek teker yapılır ha:p

On tekere kalkodum abı sen ne dıosun :queen::queen:

Son düzenleme:
Bu ne lem....:cyclopsan

Bende ne sevindim be başlığı görünce...:cherry:

Yanlız makina sıfır gibi....Hemide önsiperliği var...Vayyyyy...:wiinkk:

buna solucan egzos cok yakısırdı carzy

Cok pahalıydı be abı heheheh :) :queen::queen::queen:

Bu ne lem....:cyclopsan

Bende ne sevindim be başlığı görünce...:cherry:

Yanlız makina sıfır gibi....Hemide önsiperliği var...Vayyyyy...:wiinkk:

ABım ya sen şu fuara gelde 20 marta cok guzel olcak

Insallah abım bu yazın alcam o zmn hep bırlıkte sevıncez :)

Sıfır sıfır dı abı ogun yenı almıstım :queen::queen::queen::queen: dısarı cıkmıodum kıyamıodum :queen::queen: :) :rendeer:

Son düzenleme:
Celıllcım :) Abı demek muhum deıl saygı sevgı dır :) celıl abı nasıl ama bak kucksun benden hehe :) 15.5 ne :) 15 de yasına gırınce hehe 16 dersn :) lıse 1 mı gıdıyorsun ? orta sonmu ? bende 16 yasındayım :)....

senın fotolarını goruyom aynı dertten muzdaribiz bende kiloluyum ben lıse 1 e gıdıyom şile gezisinde gordum benım motorum yok bende oyle gezılere katılabılırmıyım acaba artcı olarak mavi polar mavide kot pantolon vardı uzerınde dogru dımı bu sıtede bızım yaslarımızda adam az

93 agustosluyum ısmın neydı ısmınle hıtab edıyım crazy sevgi saygıya katılıyorum

Son düzenleme:
senın fotolarını goruyom aynı dertten muzdaribiz bende kiloluyum ben lıse 1 e gıdıyom şile gezisinde gordum benım motorum yok bende oyle gezılere katılabılırmıyım acaba artcı olarak mavi polar mavide kot pantolon vardı uzerınde dogru dımı bu sıtede bızım yaslarımızda adam az

93 agustosluyum ısmın neydı ısmınle hıtab edıyım crazy sevgi saygıya katılıyorum

Bende 91 lıyım ısmım selçuk ulo orta selcuk deme sen cevener de :queen::queen::queen: tmmm :) memnun oldum ... evet doqru .. dedıklerın

Son düzenleme:
bende memnun oldum cenever ınsallah bende senın gıbı gezılere falan katılırım sen kımın artcısydın orda metehan abınımı

Vellehe ben karısık bı ona gıderım bı ona gıderım kım kıme attıysa topu anladın :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar