ve sonunda arkadan çarptılar..

CEYHANDA eski ADANA yolu başlangıcıında kanuni windy s 150 ile kavşakta dururken vitesi boşa aldım araç:ların geçmesini bekliyordum ki birden sarsıntı ile ileri gittim arkadan son kasa toyota corolla çarptı.ama düşmedim dayı bizimi öldürecen dedim sürücü özür filan diledi bişe varsa karşılayım filan dedi baktım biyerler kırılmamış plaka yamulmuş düzeltim.yoluma devam ettim.UCUZ ATLATTIK...bestmt::bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun ama benden bir tavsiye kırmızı ışıklarda viteste ve frenlerine basılı bir halde beklemeni öneririm

Senin intikamını ben almışım. Geçenlerde kırmızıda durdum, ayağımı tam yere koyacakken pantolonumun paçası peg'e takıldı. 200 kiloluk motoru baaaam diye doktor amcanın toyota corollasının kaputuna yatırdım. Benim gidor topuzu arabada hasara sebep oldu. Çamurluk hem göçtü hem de derin çizildi. Tutanak yaptık yoluna gitti. Kendimi aptal gibi hissetmem dışında bende veya motorumda hasar yok.
Sana da geçmiş olsun, korkmuşsundur.

durdugumda frene basacam artık.toyotanında tamponu filan epey çizildi.korktum biraz.iyiki yere kapanmadım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
motoru viteste tutmak olası bi tehlikede kaçma olasılığınızı artırır frene basmak ise ufak tarzda çarpmalarda işinize yarar

demekki neymiş ışıklarda durduğumuzda arkamızı da kontrol edip duramayarak bize çarpabilecek hödüklerden kurtulma payını hesap edecekmişiz :)

Geçmiş olsun en kötü kazan bu olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben olsam motoru komple bi boyattırmadan salmazdım ^^

Geçmiş olsun...en kötü,en büyük kazan boyle olsun....

F54

geçmiş olsun ee zaman kötü arkaya 2 kez bakmak gerek

benim de yaz başında başımdan geçti buna benzer bi olay.
istanbul göztepe minibüs yolu ssk hastanesi ışıklarında EDS olduğu için (kimse EDS için durduğumu sanmasın ben hep dururum sabırsız sürücüler yüzünden) sarı yanınca durdum durduğum anda kırmızı yandı. 10 metre arkamda da otobüs durağı vardı ve bi halk otobüsü duruyodu ben yanından geçerken. tam ayağımı yere koyduktan sonra sol omzumu sıyırarak bir geçişi vardı akıllara zarar. Allahtan vitesi 1 e almak için sağ tarafa doğru ağırlık vermiştim sola versem alıp götürcek şerefsiz beni soldan.
hayır anlamadığım konu 10 metre arkamdan nasıl o kadar hızlandı ona şaşıyorum..

motoru viteste tutmak olası bi tehlikede kaçma olasılığınızı artırır frene basmak ise ufak tarzda çarpmalarda işinize yarar
bendeki duro lastiklerle araba 10km hızla bi çarpsa ve ben frene basılı duruyor olsam zırtt die motor kayar düşer gerçi basmasanda düşebilir yani düşüceğin varsa düşersin :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
bendeki duro lastiklerle araba 10km hızla bi çarpsa ve ben frene basılı duruyor olsam zırtt die motor kayar düşer gerçi basmasanda düşebilir yani düşüceğin varsa düşersin :D

frenlere basılı konumdaysan 10 km gibi bi hızla düşme ihtimalin yok gibi birşey tabiki sarsıntı olacaktır o ayrı bir konu. ayrıca frene basmanın bir başka faydası yaklaşan araba için görünürlülüğün artması (stop lambasınında yanması gibi) olası görmeme durumlarını azaltacaktır.

ve suda bir gerçektirki vites boşta frenler boşta en ufak çarpmada bile yeri öpme ihtimalimiz çok yüksek arkadaş şans eseri dengesini kaybetmemiş ama bu durum nadiren gerçekleşecek bir şeydir .
ufak tarzda en azından tepkileri görmek adına bisikletle veyahut düşsede önemli değil diyorsanız motorla deneyebilirsiniz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar