Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve bol keyifle bin inşallah...
Hayırlı olsun, Güzel seçim... Unutmadan terbiyesiz insanbir kaç resmini koyar insan. Bizde aynı heyecanı paylaşalım demi
motor nasıl, umduğun gibi mi ? Performansını nasıl buldun. ıvır zıvır bişiler anlat işte Aaaa
Şaka bir yana... Hayırlı uğurlu olsun... Nice kazasız kilometrelere....
Nokta atisi yapmissin ,tebrikler.
Tez zamanda resimleri isteriz.
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve bol keyifle bin inşallah...
Hayırlısı olsun,sitede bir tane daha RS125 görmek iyi oldu:mrgreen:
Aman diyim,rodaj bitmeden gazlamak piston ömrünü baya azaltıyor diye biliyorum,1000km sabır.Bir diğer konu da motoru ısıtmadan gazlamamak,ısı göstergesi 3 çentiğe ulaşana kadar gazlamamak da motor ömrünü uzatır.
Ama gerçek gücüne ulaşınca da çok güzel gidiyor,denedim biliyorum![]()
Egsoz üstünde Euro 2 normlarına uydurmak için bir ton ıvır kıvır kısıtlayıcı zımbırtılar var diye biliyorum.RS125 için bir çok firma yapıyor egsoz,Arrow,JL,Jolly Moto,Giannelli gibi firmalardan beğendiğini seçebilirsin.Benim fikrim JL'nin çift çıkışlı egsozunun RS125'ler üstünde çok güzel durduğu,ama orijinalliğini bozmak istemediğim için değiştirmedim.
Performans artıcak mı egsozu takınca ?:cat:
Allah doyursun,performansı arttıracağı %10,düşük devirde çekişin düşer,yüksek devirde artar,genel olarak böyle. Duruyorken ivmelenmen,birbirlerini götürür, etkisiz eleman 0'ı alırsın aynı zamanda eski egsozunun sesini özlersin...:bounce:
güzel günlerde kullanman dileğiyle...
ama foto koymazsan darılırız bizi merak içersinde bırakma![]()
O koca sıfırı nerden buldun yaw :mrgreen:
Yanlız en yakın zamanda resimleri bekliyoruz,resimsiz olmaz![]()
Word-excel bilgisi,yazarkan harf boyu var![]()