ve sonunda apache....

selam dostlar araştırma soruşturma evresinden sonra nihayet kararımı verdim ve hayırlısıyla tvs apache aldım.hatırlarsanız 4-5 ay önce bir topik açmış sizlerin fikirlerini sormuştum o zaman listemde cg 125 ybr 125 cbf 150 vardı. o zaman apache yoktu aklımda işte zamanla forumdaki fanatikleri ve yollara kullananlar sayesinde tercihim bu oldu iyi bir seçim olduğu kanaatindeyim yorumlarınızı esirgemeyin lütfen,tüm mt.üyelerine ve bana kazasız belasız motosiklet kullanmak nasip olur inşallah saygılarımla.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
HAyirli olsun. Tepesinde bol km. yapmani dilerim.

allah kaza bela vermesın.cok akıllı bır karar bu ara piyasada en gozde motor.

allah kazasız belasız günlerde kullanmanı nasip etsin iyi seçim resimleri bekliyoruz hayırlı olsun :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,kazasız belasız :)

hepinize çok teşekkürler dostlar motosiklet gerçekten seri ve hızlı hakkını veriyo gerçi şu an bişi demek için erken daha 120 km de :p:p bide şu vibrasyon olmasa hafifde olsa var maalesef artık napalım apache yi seven dikenine katlanır fotoğraf makinesi bi tanıdıkta geldiği an resimleri eklicem herkese kazasız mutlu günler saygılarımla.

hayırlı olsun güle güle kullan.. tesadüf dün gece suadiyeden maltepeye kadarbi apacheyle kapıstım ikimizde iki kişiydik aralarda benden iyi kactı ama düz yolda geçtim son hızı düşük biraz sanırım yinede 150ccye gore iyi gitti yani eleman ışıklardada soyledim hatta iyi kacıyorsun diye oda benim mz in modelini sordu hemen klasik birbirine övgü muhabbeti yani tabi artçılar kendinden geçmiş halde:cherry:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bende cbf 150 var. bugün gene apache gördüm, inceledim. cbf aldığıma pişman değilim çok şükür ama genede acaba apache alsam dahamı iyidi demeden edemiyorum. güzel makine. elcik ve kumandalar tamamem cbf 150 ile aynı, onu görünce şaşırdım ilk:)
motorun hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle :cat:

tekrar sağolun arkadaşlar; Sergeant kardeş zaten apachenin mz i geçmesi anormal olur hızı dediğin gibi 150 lik bi makineye göre tatminkar iyi uzuyor vlad1462 dostum bende cbf 150 alcaktım fakan gerek forum olsun gerekte cevremdeki insanların sayesinde apache ye yoneldim senin seçiminde gayet iyi herkese kazasız güzel günler:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam foto yok tebrik yok..

şaka şaka motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol km ler dilerim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar