ve sonunda aldım... "Hyosung GV250"

ve sonunda aldım... "HYOSUNG GV250" (resimler eklendi)

herkese merhaba arkadaşlar,

yaklaşık iki senedir "honda beat mi kanuni hussar mı?" seviyesinden başlayıp bir çok değişik model ile hayallerimi süslerken ve çinli mi, japon mu yoksa avrupalımı derken bir anda bu koreli ile karşılaştım. ilk önceleri "hyosung" isminin garipliğinden dolayı çok tereddüt etmeme rağmen nette girdiğim birçok forumda hakkında söylenen onca iyi görüş sayesinde ve en sonunda paraya da kıyıp ÖTV zammı devreye girmeden GV250mi aldım.

biliyorumki bu forumda da bu modeli merak eden birçok arkadaşımız var, elimden geldiğince motor hakkında görüşlerimi anlatmaya çalışacağım. ancak GV250 ilk motorum olduğundan diğerleri ile çok fazla karşılaştırma yapamayabilirim.

özetle artık aranızda motoru olan bir kişi daha var we motoruyla yollarda turlamak için kalbi yanıp tutuşmakta...

umarım bu yaz Hyosung ile çok iyi geçer. Darısı hepimizin başına.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
motorun hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

saolun arkadaşlar,
ben 6.750+200(plaka)=6.950 YTL'ye aldım ama yeni ötv'den sonra 7.625 YTL civarı bişey olacağını söylemişlerdi fuarda

hayırlı ugurlu olsun, kazasız insallah dostum...
senin düldül ün fotograflarını da bi görelim yaa :)

hayırlısı olsun hyosung fun aramıza hoş geldin bir iki fotoğraf eklesen makineyi görme imkanımız olurdu kazasız belasız paylaşım topic bekleriz...
Bende önce çinli alayım dedim büyüte büyüte bu markada karar kıldım pişman olmayacaksın ...

hayırlı olsun dostum, kazasız belasız günlerde kullan, sürüşlerin hep keyif versin.

kazasız günlerde kullan. en güzel mal alınan maldır değil mi? hayırlı olsun

Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.Seçeneklerim arasında olan bu makinayla ilgili tecrübelerini bizlerle paylaşırsan mutlu olurum.:rendeer:

Bide mod arkadaşlarım,dün cevap yazmış olmama rağmen bugün göremedim.Acaba server çalışması sebebiyle problem yaşıyor olabilirmiyiz.

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar