Ve Motosikletten İlk Düşüşüm...

deo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaş kac ??

Motoru ön fren durdurur. Arka frenden iki üç kat daha etkilidir. Ama düzgün kullanmak lazım. Birden asılmak doğru değil. Sıkmaya hafiften başlayıp giderek sertleştirmek gerek. "Kademeli sıkacam derken vakit kaybederim" diye düşünmek yanlış, çok küçük bir zaman dilimine sıkıştırılabilecek bir kullanım tarzı bu. Gene de ön tekerin kaymaya başladığını hissedersek freni biraz gevşetmek lazım.

Arka freneyse kaygan zeminlerde daha çok iş düşer diye biliyorum ben.[/QUO

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN

ARKADAŞA KATILIYORUM ISLAK ZEMINDE BENDE ACİL DURUMLARDA
ÖN FREN BASARIM BASMASINI BILIRSEK
MOTORU SERİ BİR ŞEKİLDE DURDURABILIRIZ

çok geçmiş olsun.

scooter da artçı ayaklarını hep açık tutarım ben çünkü çoook işe yarıyor:D

geçmiş olsun size bişey olmamış siz yinede dikkatlı olmaya bakın sarı kırmızı fark etmiyor çünkü araba kullanıyorum diye tırafikte büsürü odun var motorlu gördülermi sanki şeytan görmüş gibi oluyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmıs olsun ıyı olmanıza sevındım:rendeer:

Unutma kazalar her zaman tecrübedir.Ama küçük ama büyük.Kimi küçük tecrübe yaşar motorda aynı hatayı bir daha yapmaz.Kimi büyük tecrübe yaşar bir daha motora binmez :cat:

geçmiş olsun arkadaşım. size birşey olmamış ya ona sevindim motoru kafana takma böyle durumlarda ben öyle yapıyorum iki kez düştüm motordan ikisindede umursamadım ama nedense ilkini unutamıyorum çünkü mont yoktu üzerimde ve arazide düşmüştüm fena çok fena acıtıyo o küçük küçük taşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar