Ve motoruma kavuştum

Yıllardır hayalini kurduğum motorumu bu hafta sonu İzmirden aldım. Ama nakliye sorunu vardı ve onuda halletdim fakat biraz tuzlu oldu;) işde resimlerle YZF R125

ghfghfghz.png

benveyzf.jpg

izmirde gezerken
izmirveyzf.png

belediye.png

motosikletin nakliyesi böyle olmak zorunda kaldı Allaha şükür hiç bir zarar gelmedi
baaj.png

baaj2.png

nbaaj.png

merak etmeyin sinyali sökmüştüm kırılmadı;)

ilk gecesini cbr ın güvenli kollarında geçirdi:)
cbrn.png

hayırlı uğurlu olmasını dilerim, kazasız belasız sürüşler.

o şekilde seyahat etti ve hiçbir zarar gelmediyse helal doğrusu :cyclopsan

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :) siz iyi cesaret etmişsiniz vallah,ben bedava götürelim deseler motoru o şekilde taşıtmazdım :)
tuzlu oldu derken,motorunuz hasarmı aldı?

Son düzenleme:
sahibinden 0 km yan yatmış motosiklet :) Hayırlı olsun arkadaşım. Honda cbr furyasında istediğin motosikleti almışsın.

Ya 48 plaka mı o motor. N plaka Marmarisi temsil eder 48 de yani muğlada. Buralarla mı bi ilişkisi var :mrgreen:

Hayırlı olsun yeni oyuncağın darısı benim başıma az kaldı :)

hayırlı olsun ,buaralarda motosiklet alan alana:) ama asıl bomba mayıs ayında cbr 250r ler geliyor, her yerde görürürüz artık:p

Hayırlı olsun , darısı artık benim başıma diyelim (ps150i) . Motorun nakliyesi korkutucu gözüksede önemli olan kazasız belasız taşınması olmuş. Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

hayırlı olsun ,buaralarda motosiklet alan alana:) ama asıl bomba mayıs ayında cbr 250r ler geliyor, her yerde görürürüz artık:p

bu motoru aldığım güne kadar bende cbr250 ci idim fakat bi anda fırsat oldu aldım pişman mıyım kesinlikle hayır. iyiki almışım yolda rahat bırakmıyorlar hemen kapışmak istiyorlar ama ben daha 200 km deki motoruma kıyarmıyım taşıma konusu hatırlatmayın bile kasislerde ağlıyorumdum

Hayırlı olsun kazasız belasız
Kendimi bian senin yerine koydum nakliye anında dedigin gibi kasislerde keskin virajlarda bozuk yollarda çıldırırdım gelene kadar
Motora zarar gelmemiş olması güzel

Yasin hayırlı uğurlu olsun, maşallahı var makinanın.
Nakliye işi çok iyi olmamış:mrgreen: umarım grenajları tutan (karbürator kenarındaki kol ) eğilmemiştir.

Bu taraflara uğrarsan görüşelim havalarda ısınıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar