Ve Motorum :D

kwmv2.jpg

kwmww.jpg

kwmy2.jpg

kwmyw.jpg

Bide motorun jıklesını tam cozemedım 3tane kademe var yukarı orta asarı motor ortada calısıo ama 5 ısıtsam bıle motoru yukarı alınca stop edıyor ben sımdı cok sogukken bu jıkleyı en asarda tutup normal surustede ortadamı surcem cunku en ust kademede stop edıyor D:

Moderatör tarafında düzenlendi:
honda'nın sürüş kitapçığında uzun süre jikleyi açık tutmak motora zarar verir diyor.
Ben hava çook soğuksa tam jikle hafif soğuk ise yarım jikle ile motoru çalıştırıp yavaş yavaş kapatıyorum
jikleyi. sonra uzun süre çalışmamışsa motor ısınmasını bekliyorum.
Öyle yola çıkıyorum. Kullanım klavuzunu okumanı tavsiye ederim.
Ben de dahil her kafadan bir ses çıkar en doğrusunu klavuz yazar.

Motorun hayırlı olsun güle güle kullan :)

motor soğuktan çalışmıyor ise , jikleyi en üste alıp motoru çalıştırıcan biraz gaz vererek ısıtacaksınız , motor stop ediyor gibi olunca likleyi en aşağıya indirerek kullanacaksınız , soğukken stop etmesi normal bence.

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun genç...
kazasız belasız sürüşler dilerim :)

tessukkurler ztn motor o zmn cok fazla ıstmamısım 5 dk falan bınıom ortada o zmn bı 10dk kendını toparlar motor :D

Hayırlı olsun motorun. En üst jigle, soğuk havalar da motoru çalıştırmak içindir. O şekil de çalıştırdıktan sonra ortaya alır, motosikletini birazcık ısıtırsın. Daha sonra en aşağı indireceksin yola çıkmadan önce ;).

motorun hayırlı olsun...sadece merak ettiğimden soruyorum yanlış anlama...125 cc motoru kampana frenin durdurmaya gücü yetiyor mu?

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah

jigle soğuk havalarda soğuk motoru çalıştırılırken kullanılır motorun ısındığı zaman bir dk sonra kapatılması gereken bir sistem fazlası motosikletin için uygun değil seyir halinde jigle çekik gitmende riskli motosikletin için.

m saolun cok tessekkurler zatn sımdılik o kdr cok bınmıom ehlıyetı alınca en ıyısı ben yıne bı servıse gıdeyım ;)

hayırlı olsun. kazasız belasız yolculuklar dilegiyle... motor koruma demiri taktırmanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar