Ve KAZA YAPTIK---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam ufuktepe mi orası? eğer öyleyse oradaki yollarda mutlaka kask koruma şart. hatta bağlum yolundan yokuş aşağı deli gibi giden ego, dolmuş ve taksilerden ötürü iki kat mont giysen yeridir. Allah beterinden de tekrarından da korusun. sen de muhakkak korumasız iki tekere binme. bir abi-kardeş tavsiyesi.

Süsleme sanki hayat kurtarıor Öyle bir yazı yazmışsın ki bu anlam cıkıor.

Sonucta Tabikide geçmiş olmuş Allah korumuş.

Ancak gercekten verilmemiş sadakası varmış.

kaskı olsa yüzü soyulmazdı.
montu olsa kol tarafı incinmezdi.....

:pr:

yav tamam süsleme deyipte uzatmanın anlamı yok.konu benim led lambalarım ve plakam değil:wiinkk: allah korudu bizi.bi daha tabi korumasız çıkmayız.eskisi gibi.yorum için sağol dynner

yav tamam süsleme deyipte uzatmanın anlamı yok.konu benim led lambalarım ve plakam değil:wiinkk: allah korudu bizi.bi daha tabi korumasız çıkmayız.eskisi gibi.yorum için sağol dynner

Yek arkadaşım ben iyice bilinçlenelim skutırda olsa buyuk cc li motosiklette olsa 2 teker 2 tekerdir her zaman ufak kazalarda bile yaralanmamız cok müsait.

kazalarda nadir onları gördüm ondan yazdım.

Kendne Dikkat Et :cat:

hocam ufuktepe mi orası? eğer öyleyse oradaki yollarda mutlaka kask koruma şart. hatta bağlum yolundan yokuş aşağı deli gibi giden ego, dolmuş ve taksilerden ötürü iki kat mont giysen yeridir. Allah beterinden de tekrarından da korusun. sen de muhakkak korumasız iki tekere binme. bir abi-kardeş tavsiyesi.

saime kadın kardeş.mamağa inerken okullar sokağı var orası.yav asfalt öyle bişeyki.bize bakmak için duran araç bi daha kalkamıyo.sanki yağ dökülmüş asfalta.neyse yorum için t.e.

Mersin İl Temsilcisi
KASK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KORUMALIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM AMA MOTORA BİNİYORSANIZ DA KURALIYLA BİNİN. YAKMAYIN CANIMIZI!!!!!!!!!!!!!!!!

( bilerek büyük harfle yazdım)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kimin söylediğini hatırlamıyorum ama MT'de görmüştüm:

Her sürücü eninde sonunda düşer, gezmek için giyinmeyin, düşmek için giyinin.

arkadasım motorunuda cok begeniyordum yaptıgın işlemler cok gzel abartısız ama şıktı,ilk resime baktım yorum acıklama okumadan drek cıkardım zaten allahtan bişeyin yok umarımda en kötü kazan bu olur,cok gecmiş olsun

hep bu arabaların saçmalığı bende son anda krtuldum çaprmaktan ne sinyal ne bişey zak diye dönüveriyorlar

Geçmiş olsun acil şifalar.Allah beterinden saklasın.İnşallah en kısa zamanda bu üzücü olayı unutur.Hatta
bu olayın izlerinide en kısa zamanda üzerinizden atarsınız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun...

geçmişolsun. korumalar yoktu tabii değilmi. özellikle kask. aman dikkat. araçlar bizleri görmüyor.

Çok büyük geçmiş olsun. Maalesef bu tanga tunga araçları ( kangoo - tango - tanga - tunga ) çok seri ve kullananlar da maalesef sabırsız. Yaya karşıya geçerken bile korkuyor insan 2 sn dalgınlıkla adam dibinizde bitiveriyor sonrada Allah korusun...
Allaha emanet olun.

Dostum çok çok geçmiş olsun Allah hepimizi kazalardan korusun özellikle de bu arabalardan

Bende aynı sekilde kaza yaptım 151 rs ile ama motor sapasaglam sen 40 kmh dan baya daha hızlı gidiyo mussundur ama doblo yolun ortasında napıyo hatalı ehliyetin varsa mahkemeye ver ve bi temiz dayagı hak etti adamın suratı musta ile bütünlesmeli bence.......

Be yaptım birkaç gün önce,lanet olasıca araç kullanıcıları hatta yayalar...yayaya çarpmamak için yere yattım.. adam düştükten sonra bir geçmiş olsun bile demedi,kaçıp gitti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar