Ve KAZA YAPTIK---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabaca bi çizimde açıklayım. kırmızı ile gösterdiğim doblocu benim şeridimde ön kısımı bana doğru duruyodu.ben yaklaşınca tam sağ yapıp dönmek istedi.ama kurtaramadı işte.:salut:

----------------------------------------

Geçmiş olsun böyleleri trafikte oldukça fazla birden kendini atıyorlar.

Geçmiş olsun ....

burak' Alıntı:
çokkkk geçmiş olsun en iyi bu acıyı been anlarımm ucuz atlatmışsın
Çok geçmiş olsun.

Bende bi iki kere bu acıyı en iyi anladım abi.:p

Topla artık kendini geçti gitti daha ne kazalar yapıcaz.:wiinkk:
Hanedan12_ismail' Alıntı:
Toplayacak kendini yavaş yavaş :) yedek parçacı biraz yavaş çıktı ...
ayrıyetten Çin'den yedek parça bekliyor :)

Zamanında az biraz da ben biliyorum alçı olaylarını :D

Kabaca bi çizimde açıklayım. kırmızı ile gösterdiğim doblocu benim şeridimde ön kısımı bana doğru duruyodu.ben yaklaşınca tam sağ yapıp dönmek istedi.ama kurtaramadı işte.:salut:

Bu açıklamayla benim yazdığım herşey sadece yanlış tahmin olarak kayıtlara geçmiş oldu:).Bu kadar debdebe ve acıdan sonra yaptığın açıklamayada ayrıca teşekkür ederim.Tekrar ikinizede büyük geçmiş olsun.:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok gecmıs olsun acıl sıfalardılıyorum,bır daha kasksız yola cıkmayın,beterın beterı var.

çok çok geçmiş olsun.. şu sakat süren araba şöferleri olmasa hiç bi motorcuya bişi olmazz...

büyük geçmiş olsun, resimleri görünce irkilmemek elde değil

Geçmiş olsun. Ama sizde de suç var sanki. Takip mesafesi diye bişey var.

büyük geçmiş olsun kardeş ama kasksız yola çıkma iyi yırtmışsın

geçmişolsun ya tıpkı benim kazam gibi oda bu tarz arabaydı sen ucuz yırtmışsın ya bendede karşı şeritten geliyodu bi anda benim şerite girdi yoldan karşıya gecmek istedi kafadan girdim 4 kırıgım oldu platinlerim var:( acısını hala cekiyom motor pert oldu yeni motorumu 3 gün önce aldım eger bi kaza daha yaşatırsa biri bana onu orda komalık yapıcam görmedim fln dinlemicem çok çok geçmişolsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

Kasksız çıkman hata ve artçının da (büyük ihtimalle) kasksız olması hata. Diğer korumalardan bahsetmiyorum, aslında onlara da ihtiyaç var ama KASK ana korumadır.

Yokuş aşağı giderken yokuşun açısının sinüsü ile kütlesi ve g ivmesinin çarpımı kadar ek bir kuvvet oluşacaktır. Yani kısaca göstergende hızın 40 olabilir ama frenlerin mesela 60'la gidiyormuş gibi fren sıkmaya çalışacaktır. Yokuş aşağı giderken daha dikkatli ve daha yavaş gitmeliyiz.

Tutanak tutturdun mu?

çok geçmiş olsun en kötü kazan bu olur inş allah acıl şifalar versin

Geçmiş olsun 1 hafta önce bende benzer bi kaza geçirmiştim. Full korumalarım sayesinde sıyrık bile almadım. Motor neredeyse pert sayılırdı. Aman haa arkadaşım koruma, koruma, koruma.....

Geçmiş olsun.

Koruman olsaydı çiziklerin değil, sadece ağrıların olurdu, değil mi?

Öncelikle geçmiş olsun...Fakat dikkat ettiğim bir şey var arka plaka kıvrılmış eksozun içi boşaltılmış..Üstünüzde hiç bir koruma(kask bile) yok..Çin malı ne olduğu hala belli olmayan bir scooter ile yokuş aşağı 40 km ile iniyorsunuz..Bu kaza çok ama çok ucuz atlatılmış bir kaza..Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz anladık ama başkalarını da mı düşünmüyorsunuz...Orda doblo'nun atladığı gibi çocuklu bir kadında atlayabilirdi önüne? Minübüsçü,otobüsçü,taksicilerden çekindiğim kadar siz modifiyeli scooter sürücülerinden de çekiniyorum...Neredeyse hepsinde ehliyet yok koruma yok kask yok hız çok..:pr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar