Ve KAZA YAPTIK---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün saat 6 sularında mamakda bi sokakda yokuş aşşağı yaklaşık 40 km/h ile gidiyoduk.arkada benim arkadaş vardı...görmüş olduğunuz doblo'cu saçma sapan manevra kabiliyeti sayesinde aramızda 3 metre kala bi anda yolu ortaladı ve kötü son.frenlememle yan yatmam bi oldu.ve şiddetli bir şekilde dobloya çarptık.kötü olan yan yatınca motor kısmı değil vucudumuz direk arabaya yapıştı:salut: kolumda ve bacağımda sıyrılma ve incilme var.ve suratımdada büyük bi soyulma oldu:salut: arkadaşımında bacak ve kolunda sıyrılmalar var...hastaneye doğru yol alırken ambulansdaki doktorun söylediği tek kelime, ''verilmiş sadakanız varmış''...çünkü bizi arabanın altından çıkarttılar... allah kimseye kaza bela göstertmesin...motora gelince herşey ortada.yaza kadar toplanacak:salut:
--------------------------------------------------------

Büyük kaza yapmışınız kardeş Allah beterinden saklasın.Geçmiş olsun..

allah beterınden saklasın...
kask tammamışsınız sanırım yuzunde soyulma olduguna göre.
kask takmalısın bunu unutma,
yaa daha süratlı olsaydınızz???
allah korumus dostum,

Tekrar Geçmiş Olsun...

O motor bidaha toplanmaz şase fena yamulmuş
toplatsanda 40-50 ile giderken savrulur..
Eğer yapabiliyorsanız adamdan parasını alın yeni motor alırsınız
Geçmiş olsun bu arada

çok çok geçmişş olsun :pale: :salut:
nasıılsıın iyimisin şimdi çok geçmişş olsun :pale:
motor da baya bi kötü olmuş :S
msaraflarıı doblo lu mu karsıılayacak :pr:

çokkkk geçmiş olsun en iyi bu acıyı been anlarımm ucuz atlatmışsın

sağolun.karşı taraf halledicek masrafları evet...allah korudu :(:(

Geçmiş olsun.Allah korumuş.Trafikte hep temkinli,korumalı ve kasklı olunmalı.Gitmesi kolay durması zor...

çok ßüyük geçmiş olsun resimleri görünce korktum ßi an ama sıyrıklarla atlattık diyosun doktorunda dediği qißi verilmiş sadakanız varmış umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz

her zaman önünüzdeki aracın yolun ortasında durabileceğini hesaba katın, ona göre hızınızı ayarlayın, bu nası olsa burdan geçer gider diye düşünmeyin, bütün korumalarınızı takmayıda ihmal etmeyin, yoksa hastaneye gidebildiğinize şükredersiniz..

Geçmiş olsun. kendini bi pislik sanıpta sağına soluna bakmadan dönen araba sürücülerin ben varya..... adiler.
Adam bide suçu sana bulmuştur kesin. bende bundan 5 yıl evvel bi kaza yapmıştım 100% SUÇSUZUM ordaki adamlar ve karakolda bana katil muamelesi yaptılar.

arkadaşım çok geçmiş olsun...
bi daha kasksız çıkma gözünü seveyim.... kendini düşünmüyosan anneni babanı düşün...evlat acısı çektirmeye hakkın yok onlara
bu arada o herifin suçlu olduğuna da kesin eminim...hıyarağası bilerek kırmıştır senin önüne

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar