Ve İşte İlk Profesyonel Videomuz Artık Hazır :))

Honda forumlarından' da takip ediyorum diğer videolarınızı. Diğerlerine hiçbir yorum yazmamıştım. Çünkü yazılan yorumların hemen hepsi "çok çok iyi", "müthiş olmuş" vb. yorumlardı. Herhalde bende bir problem var diyordum.

Siz de ilk defa burada uzun uzun yazdığınız için buraya yazmak istedim. Videolarınızın çekim kalitesine söylenecek söz yok. Elinizde çok iyi bir makina olduğu belli. Çekim tekniğinizi de anlamadığım için eleştiremem, o da benim için gayet iyi.

Eleştireceğim nokta, çekimlerinizde anlatmak istediğiniz hikayelerle ilgili. Hepsi çok boş gelmiştir bana. Honda' larla yaptığınız çekimler, scirocco' lar ile yaptığınız çekimler. Videolar başlarken bir amaç var, bir eylem var ama.... ama işte o kadar. Yola çıkıyorlar her seferinde, yolda öylesine giderlerken birden bire bitiyor video, herşey havada.

Yine de bişeyler yapmaya çalışmanız güzel.

Sizin gibi arkadaşlara her zaman ihtiyaç var... Herkese selam yola devam, Buğra A...

anlasakta anlamasakta, emeğe saygı!! arada şu arabalarla motorları tatlı tatlı bi kapıştırın abicim heyecan istiyor millet bi ekşın katın bişeyler yapın yoksa tutmaz bu film:p:p

Çekim kalitesi süper. Gerçek HD :))) Ama sanki fragman gibi olmuş "coming soon" yazısını çok bekledim ama nafile.. Sizin iyi bir kameradan çok Kurgu ve senaryo yönetmenine ihtiyacınız var. İsterseniz çok vahşi senaryolar var elimde yardımcı olabilirim.

Bir kaçı:

Maltepe sahil yolunda baronların savaşı.
Caddede yavaş, Otobanda savaş.
Tektekerde Beşiktaş
Bir SS'in anatomisi
vb...

:)

Çekim kalitesi çok güzel gerçekten ve bazı kamera açıları gayet yerinde olmuş..
Ancak ben anlamadım konunun ne olduğunu, bazı mizansenlerin neden yapıldığını çözemedim..Bende de sorun olabilir tabii, bilemem :)

Beri yandan gelişim açısından bakınca ileride çok daha iyileride gelecektir gibi görünüyor :cat:

evdeki pcden izlerim artık görüntü kalitesi çok güzel duruyor ama pc çok kastı kendini oynatamıyor

@deliemin abi yaa bu bugra akpınar bızım senesenevlerdeki bugra akpınarmı benmı benzetıyorum :) hanı barbaurıma dokunmayın abı cızılıyo dınyenmı : :) :) :)

Cekim kalitesi ve harcanan emek gercekten cok guzel. Video da konu yok tek sikintisi bu. Kisa metrajli bir film dahi olsa bir konu ayarlarsaniz , you tube ta tiklanma rekoru bile kirarsiniz

iyi veya kötü, olumlu veya olumsuz motosikletler için bir şeyler yapılmış. Bu işte hem bir emek var hemde bir alın teri var. Öncelikle şahsen bunlara saygı duyarım. Fakat eleştirinin olumlusuda olacaktır olumsuzu da fakat bunları kaldırmanın da bir yücelik olduğunu düşünüyorum. Eleştiri her ne kadar olumsuz olursa olsun cevap verirken sert bir şekilde karşılık vermekten ziyade haklılığını daha uygun ifadelerle kendini ifade etmeyi ve cidden bir öz eleştiri yapılması düşüncesindeyim.
Yapılan işin kalitesi çok güzel, Honda zaten güzel, kullanan arkadasın özellikle ışıklarda kapışmaya kalkmayarak vermek istediği sosyal mesaj da güzel ama sadece bu kadar. Bazı arkadaslar yazmış ve bende bu arkadaslara katılıyorum bu kadar güzelliğin içinde konu gerçekten boş ve isteğim ve umudum bu durumlardan ders çıkarılarak bir sonraki çalışmanın içinin daha çok doldurulmasından yanayım.
Bu arada çekimi yapan veya çekimde oynayan arkadasların arkadasları ( Emin abi ) ibaresinden bunu algılıyorum dost acı söyler sözünü bence ilk onlar söylemeliydi ve cidden gördüklerini söylemeliydiler. Fakat ilk başta eleştirmeyenler o arkadaslardı gibi gördüm yanlışsam düzeltin.
Bu arada Buğra arkadasım cidden emeğine sağlık ama bir klibin net ortamında ilk yayınlandığında yaptığı tiraj çok da önemli değildir mesela burada süreklilik sağlaması ve sürekli talep edilmesidir. 10.000 kişi değil ilk gün 10 milyon kişi de izleyebilir ama bir sonraki hafta bu klibi hatırlayan birileri olacak mı işte burası önemlidir.
Ben Beşiktaş'lı olduğumdan Siyah-Beyaz tonları hatırlayacağım ama ta ki bir sonraki Beşiktaş maçına
İçi dolu, süreklilik getirecek ve takip edilecek işler yapmanız temennisiyle tekrar teşekkürler ( şahsen )

siz daha iyisini yapın o zaman millet görsün :cat:

ajdar'da şarkıcı, beğenmeyen çıkıp şarkı mı söylesin efendim? :)

ben ilk mesajımda yazdım zaten eleştirmenim :) , film çekemem.
izlerim yorumlarım.
iyi filmden anlarım.

kavram karışıklığıda olmasın, ben film diyorum, kliptir, videodur herneyse.

"motosikletler için birşeyler yapılmış" ifadeleri var.
ne yapılmış?
ne için yapılmış?

13900 kişiye ulaştırılmış video. bu rakam kalite veya beğeni ifade etmez benim için.
harbiden ne yapıldığı ve ne için yapıldığı belirsiz bir kısım çekimler.
tekrar söylüyorum teknikler ve görüntü kalitesi iyi (uzak çekim hariç)

ama başka birşey yok.

bu ekip çok daha sağlam videolar üretebilir, işbu sebeple yazıyorum buraya.

wauuuuwww. çok süper olmuş abi, adam gazlıyo filan. eline emeğine sağlık.
iyi mi böyle yazsam? :cherry:

uğraşılmış birşeyler anlatılmak isteniyor diyecegim ama fikir başka gibi.görüntü bazı yerlerde güzel hareketli sahnelerde idare eder.
beklerdim kapalı alanda çekim yapılmasını ama yine trafige açık alanda show gösterişine dönmüş olay.teker teker :pale:

biraz önce izledim videoyu anlamadıgım ilk başta lamboyu geçmemekle gaza gelme kelimesini çıkartım ama sonra 50 levhasını gösterince hiç bir şey anlamadım anlatılmak istenen ne ?

ajdar'da şarkıcı, beğenmeyen çıkıp şarkı mı söylesin efendim? :)

ben ilk mesajımda yazdım zaten eleştirmenim :) , film çekemem.
izlerim yorumlarım.
iyi filmden anlarım.

kavram karışıklığıda olmasın, ben film diyorum, kliptir, videodur herneyse.

"motosikletler için birşeyler yapılmış" ifadeleri var.
ne yapılmış?
ne için yapılmış?

13900 kişiye ulaştırılmış video. bu rakam kalite veya beğeni ifade etmez benim için.
harbiden ne yapıldığı ve ne için yapıldığı belirsiz bir kısım çekimler.
tekrar söylüyorum teknikler ve görüntü kalitesi iyi (uzak çekim hariç)

ama başka birşey yok.

bu ekip çok daha sağlam videolar üretebilir, işbu sebeple yazıyorum buraya.

wauuuuwww. çok süper olmuş abi, adam gazlıyo filan. eline emeğine sağlık.
iyi mi böyle yazsam? :cherry:

ajdar'la bu iş aynı şey değil.herkesiz kendi fikri ben zaten sizden yağdan'lık olun demedim ama çokta eleştirde bulunmak bence iyi değil.

Çekim kalitesi açısından beni nacizane tatmin etti. Ama bir bütünlük göremediğim için, belki de bir kapışma beklediğim için beğendiğim söylenemez. Çalışmalarınızın devamını dilerim ilerde daha da iyi şeyler ortaya çıkacaktır eminim. Emeğinize sağlık

3. Bu bir film değil.Film olduğunuda kimse iddia etmedi.Derlemedir.Video klipte denilebilinir.Film olmadığı için giriş-gelişme-sonuç bölümlerine yer vermek zorunda değilim.Müzik klibi izliyorsunuz en basiti,adam şarkıyı söylüyor,şarkı bitince seyirciye bir sonuç mu sunuyor?

Bu yorumun çok saçma olmuş şarkı kaliteli ise önemli değil klip, yine de müzik kliplerinde giriş gelişme sonuçlu olanları var. Şimdi sen motor derlemesi diyorsunda ama kurgu yok müzikmi dinletiyoruz diyosun.:silent:

Yapıcı bütün eleştiriler için teşekkür ediyorum.Yapıcı ve mantık çerçevesi doğrultusunda yapılmış olan bütün eleştirileri dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.

Tekrar teşekkürler.

[
2. O R.S.T.'de ki öğrencilerden hangisi çekebiliyor bu kalitede bir derleme?Kamera tutmayı mı biliyorlarmış?Shuttle ayarı yap desen o ne der alayı :)

elerine saglik ugrasmissin...ama kamerada shuttle die bisey yoktur..o baska bisey tatil koylerinde oluyo senin dedigin shutter oluyo...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar