Ve hayat,

Olsun abi binersin ata :) sonra 4 nala koşarsın altındaki hayalindeki motorla :) geçmiş olsun allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın tez zamanda eski düzeninize kazanırsınız inşallah :) Ayazında dediği gibi diyim herşey güzel olcak :D

İnşallah güzel olacak. Ben ilk defa motora bindim. eylül ayından beri motorcuyum ama ne sevdaymış bu :D Araba parası biriktirip motora vericem aklıma gelmezdi. Aklımda iki model var seneye bu aylara planladım Allahın izni ile alır bineriz.

Yırttık valla :queen: İşede gidemiyordum bir haftalık yömiyemiz kesilecek

Yok yahuuu ne insafı :silent:
17 bin tl para topladım ödedim 300 400 kusurat varmış yatırcanmı diyor söz ver yoksa kaldırmam bak. DEdim yatırıcam sen şu davanı geri çek dee.

İyi yırtmışın:cat: Adam davayı geri çekseydi Samanyolu dizilerine konu olurdunuz:mrgreen:
''Kirayı ödeyemeyen kiracının hapise girmesine bir gün kala dükkan sahibinin davayı geri çekmesi'':queen::queen:

Cekseydi buzamana kadar çekerdi. Neyse dükkandaki malları rezil ettik tek tek satılsa 23 bin 25 bin dolar yapacak mal 6 bin dolara verildi.
Kurtulduk şükür.

Öyle fırsatçı çok bir açığını buldumu kafalıyorlar.Neyse geçmiş olsun.Unutma tezgaha yatmadan tezgahı anlayamazsın.Ticaret böyle bir batarsın bin çıkarsın:cat:

Bundan sonrası hayırlı olur inşallah. Babamlarla çalşmayı bıraktım Asansör cü olduk Teknisyen olarak hayata devam. :)

Bidaha üstüme şirket almak mı aslaa :queen:

Allah borçlu duruma düşürmesin çok iyi bilirim o durumları.
Valla büyük badire atlattın hocam şükür kurtuldun.
Yeni işinizde hayırlı olsun inşallah hayırlı olur :)

çok geçmiş olsun arkadaşım şunu asla unutma elin yedi kat yabancısıyla iş yap ailenle iş yapma bende yandım iyi bilirim vede çok iyi anlıyorum seni..olan yine sana olur..

çok geçmiş olsun arkadaşım şunu asla unutma elin yedi kat yabancısıyla iş yap ailenle iş yapma bende yandım iyi bilirim vede çok iyi anlıyorum seni..olan yine sana olur..

Hee ozaman 3 5 kuruş zarar edeceklerine şimdi 25 30 zarar ettiler kurtardılar. Evet 2007 den beri beraberiz ne aldığım para belli ne yaptığım iş. Şükür iş olarak ayırdık yolları aldığım maaş belli yolum belli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar