Ben olmadım yanlış yaptık onu topluma kazandıracaktık,sevecektik,pamuklara saracaktık .simdi o pamuklar kicinda srefsizin.uzuldumvuruldu.
umarım hepiniz "tatmin" olmuşsunuzdur.
Ben olmadım yanlış yaptık onu topluma kazandıracaktık,sevecektik,pamuklara saracaktık .simdi o pamuklar kicinda srefsizin.uzuldumvuruldu.
umarım hepiniz "tatmin" olmuşsunuzdur.
Peki okuyup araştırıp çıkarttığın sonuç bu mu? Halkın oyu ile meclise seçilmiş insanlara "it" diyerek mi hayırlı evlat yetiştirmeyi planlıyorsun?
.
Bak iste bu da biz cani, fasist Türklerin duygularina tercuman olmus. Biz boyle dusunurken fasistiz, onlar öldürürken terorist bile degil. Yok ya!Ben olmadım yanlış yaptık onu topluma kazandıracaktık,sevecektik,pamuklara saracaktık .simdi o pamuklar kicinda srefsizin.uzuldum
Peki okuyup araştırıp çıkarttığın sonuç bu mu? Halkın oyu ile meclise seçilmiş insanlara "it" diyerek mi hayırlı evlat yetiştirmeyi planlıyorsun?
"Devlet yönetiyorsan düzene ayak uyduracaksın!" Sence şu anda ülkeyi yöneten siyasi otoritenin yaptığı da bu değil mi zaten? Madem böyle düşünüyorsun, nesini eleştiriyorsun yönetenlerimizin? Madem sen bir Atatürkçüsün, şu soruyu sor kendine: Atatürk bu ülkeyi düzene ayak uydurarak mı yoksa baş kaldırarak mı kurdu?
Sen bundan çok daha iyisini yapabilecek kapasitede bir gençsin. Yapmalısın da zaten. Yap ki, misal şu harleytamir denen fikir fakirinden bir farkın olsun...
Bak iste bu da biz cani, fasist Türklerin duygularina tercuman olmus. Biz boyle dusunurken fasistiz, onlar öldürürken terorist bile degil. Yok ya!
ben çerkezim yengem kürt , vatana millete silah dorultan ittir it sürüsüdür cesedide leştir diyorum bu beni faşist yapıyorsa yapacak bişeyim yok.bende bunlara sempati besleyenleri,kader kurbanı diyenleri yaftalarım hemde daha fazla sıfatla..
ben çerkezim yengem kürt , vatana millete silah dorultan ittir it sürüsüdür cesedide leştir diyorum bu beni faşist yapıyorsa yapacak bişeyim yok.bende bunlara sempati besleyenleri,kader kurbanı diyenleri yaftalarım hemde daha fazla sıfatla..
sen ben faşist ,cahil ,sabit fikirli ,bilimum zerzavat oluruz hakaret olmazHocam, artik bende fasistligi kabullendim. Onlara gore Kemalist bir fasistim. Kemalist diye birseyde cikti son zamanlarda. Simdi biri cikip ötekilestiriyorsun der, onuda ekliyeyim, otekilestiren fasist kemalistim. Ne hallere dustuk, ne sifatlara büründük, sirf kursun sıkanlara it dedik, sevmedik, onlarda insan, kandirilmislar demedik diye, bu vatana dusman serefsizlere insan demedik diye.
"Devlet yönetiyorsan düzene ayak uyduracaksın!" Sence şu anda ülkeyi yöneten siyasi otoritenin yaptığı da bu değil mi zaten? Madem böyle düşünüyorsun, nesini eleştiriyorsun yönetenlerimizin? Madem sen bir Atatürkçüsün, şu soruyu sor kendine: Atatürk bu ülkeyi düzene ayak uydurarak mı yoksa baş kaldırarak mı kurdu?
Sen bundan çok daha iyisini yapabilecek kapasitede bir gençsin. Yapmalısın da zaten. Yap ki, misal şu harleytamir denen fikir fakirinden bir farkın olsun...
Coq ustad yazi guzel , Ozel harekatta askerlik yapmis biri olarak sadece bir bilgi , A4 tipi plastik patlyacilara ister ates et, ister bicak sok patlamazlar. O dedigin genelikle Nitro Gliserin tarzi eski tip yapistircilarda vardir. Bu patlayicilar elektrik ile harekete gecer.
Ama beyine ates kesinlikle tek sefer yapilmaz. Teroristler genelikle funye dugmesini ellerinde hazirda tutar. Vucuda mermi isabet ettiginde, vucut ani tepkime ile kasilabilir ve istem disi el kasi funyeyi sikabilir.
Bunu minimize etmek adina kut uclu genelikle girdigi yerden cikmayan (Arkasinda rehine var ise gumburtuye gitmesin diye) ozel mermiler ile kafaya ve kalbe atis yapilir.
Haa simdi diyeceksin , Komandolar nerden bildi adamin ustundeki duzenegi. Ustunde harekete yada sarsintiya dayaniksiz eski nesil bir bomba ile birak deniz otobusune binmeyi daha evden cikarken kendini havaya ucurursun. Bir oksurme bile yeter.![]()
helal hocam ama şurda bir ekleme yapayım sadece fikirfakiri harleytamir değil bu forumun %90 gibi bir bölümü denemesi çok kolay burda bir grup var o gruptan birtanesinin kuyruğuna bas bak başına neler geliyor...
Torpille anca kizlari korkutursunNe bileyim abicim ben daha önce canli bomba olmadim ki.
Basvurmustuk ama torpillileri aldilar ise.:cherry:
en azından vatanımın toprakları dışında yaşamıyorum, ezan yerine kilise çanı dinlemiyorum, gavurun bayrağı altında değil kendi ay yıldızlı şanlı bayrağımın altında yaşıyorum sen ilk önce yaşadığın yeri Türkiye sınırları içersinde yap ondan sonra bana laf sok :wiinkk:
Kafanmi karışık?yoksa rüzgara goremi esıyorsun?forum kurallarında siyasi ve dini içerikli konular/mesajlar açmak/yazmak yasak neden silinmiyor buna meyillenilen mesajlar ve konular?""