ve amerika suriyeyi vurur

eğer gerçekten amerikayı 56. saniyede giren maymun yönetiyorsa çok değil yakında dolar 10 benzin 20 olur.

Soysuz köpekler. Müslümanlar katledilir. Bunlar tebrik eder. Haçlı soyluları. Birazdan dünya lideri çıkar trump beni aradı, cart curt diye böğürür. İşid kafalı ahlaksızlar. Amerikan mandası budur işte.

Daha dün 'dostum putin
Daha dün 'abd emperyalizmi ve onun terorist muttefiki'

Yavaş dön reyiz.
Ümmet yetişemiyor!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
savaşlar olmasın

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Ortam yumuşamaya başlamıştı.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ortam yumuşamaya başlamıştı.:queen:

fitne fesat bitermi herkes kaznama dürtüsünde ülkeler güçleniyor sonra bir 3. dünya savaşı ama istemiyoruz..... savaşlar oluyor olan masum citizen a oluyor güçlüye birşey olmuyor

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
fitne fesat bitermi herkes kaznama dürtüsünde ülkeler güçleniyor sonra bir 3. dünya savaşı ama istemiyoruz..... savaşlar oluyor olan masum citizen a oluyor güçlüye birşey olmuyor

Arkadaşım yazdığını tercüme edebilirmisin rica etsem.

Ayrıca ortada savaş falan yok.
Silah pazarına hareket katıyorlar o kadar.
Herkes biliyor kimyasal kullanılmadığını.
Terasa ablayı takip et.

geçmişteki italya gibi olduk ben ittifak devletlerine katılıyım savaş başlar yok yok itilaf a geçiyim en iyisi :)

Soysuz köpekler. Müslümanlar katledilir. Bunlar tebrik eder. Haçlı soyluları. Birazdan dünya lideri çıkar trump beni aradı, cart curt diye böğürür. İşid kafalı ahlaksızlar. Amerikan mandası budur işte.

Bunlar 6. filoyu kıble belleyip namaza duranlar. Ne bekliyordunuz ?

Denge politikası bence iyi yapıyor :) Ama her şeyi dolarla aldığımız için birde euro var tabii o yüzden avrupa ve amerikanın yanın da olmamız lazım kim ne derse desin. Kimse de kusura bakmasın donumuza kadar amerikan malıyken rusyanın yanın da değil abd nin yanında olmamız gerekiyor en azından düzgün bir konuma gelene kadar yoksa dolar 4 euro 5 olur bizde affedersiniz mal gibi izleriz.

Bugün bir devlet yetkilisi açıklamış. Doların 4, avronun 5 olmasının sebebi, içinde CeHaPe'nin olduğu döviz lobisiymiş. Kimse de sormamış, "Onlar döviz lobisiyse sizin göreviniz de onları durdurmak değil mi?" diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar