varmı gelen ben gıdıyorum

Hava boylede olsa bana farketmez dıyorsan kardeşim

Denızın bu halını göreceğim dıyorsan kardeşim

Bu yollardan gecip gıderim

Bu manzaralarıda severim dıyorsan kardeşim ben pazar gunu sabah 8 30 da levent bp de olacağım 9 da hareket edeceğim anadolu kavağına doğru yola cıkacağım rotamız yok karnımız acıktı mola bızım temız havada yol yapacağız ve akşam 16 da geri döneceğim gelen arkadaşlarım buyursunlar gezelım görelım keyıflenelim:bounce:

arkadaşlarım saatimi 12 olarak değiştırıyorum yıne bp de olacağım malesef topic açmak için geç kaldım bıraz bu keyıf sürüşü olacağından kıtap kampanyası levent bp de olacağından orada buluşup kısa gunluk gezımıze devam eder bır taşla iki kuş vurmuş oluruz maksat gunu ıyı değerlendırıp gezmek olduğuna göre mesele olmaz sanırım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi eğlenceler keyifli sürüşler hepinize.motor olmadığından 500 evleri mesken tuttuk 2 haftadır.

canlarınız sağol sun arkadaşlar şimdi bız gezıyoruz abı haber vermedın dıyenler var ben cağrımı yaptım resımlerı görünce abı gelseydık keşke derler derler

Yalova Tarafından veya İzmit tarafından geçerseniz Ben size katılırım !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın işte olmasam gelirdim :) tanıtım güzel olmuş:) elıne saglık

aslında aynı şehirden aynı gün için birden fazla gezi önerisi konusu açmak yasaktı, benim açtığım konuyu bu sebepten kaldırmışlardı ama bu kişiye özel bir uygulamaymış, bende artık konu falan açmıyorum :pr:

http://www.motosiklet.net/forum/ger...7-09-09-pazar-istanbullular-geziyormuyuz.html

ben burdan bişe anlamadım bi etkinlik açılınca mecburmuyum oraya gideyim başka arkadaşlarla başka bi yere gitmek istemek sanmıyorum yasak olsun bi anlaşmazlık var selim :rendeer:

ben burdan bişe anlamadım bi etkinlik açılınca mecburmuyum oraya gideyim başka arkadaşlarla başka bi yere gitmek istemek sanmıyorum yasak olsun bi anlaşmazlık var selim :rendeer:

Gürkan abi bana da o uygulama anlamsız geldi, benim konu açtığım zaman karting organizasyonu vardı, benim konu o konudan önce açılmış olmasına rağmen geri dönüşüm kutusuna gönderilmişti, sanki o organizasyona gidecek arkadaşların sayısı azalmasın mı diye yapıldı bilmiyorum ama insanlar istediği yere gitmek de hür olmalı, alternatiflerin bu haftadaki gibi olmasına izin verilmeli, benim konu öyle ortadan yok olunca insanın hevesi de kaçıyor, neyse bugün ufak bir kaza yaşandı, birazdan arkadaşlar anlatır, tek tekere kalkan bir arkadaş artçısıyla beraber düşmüş, ismini unuttum şimdi, çağlayı ararsan sana olayı anlatır, şu an hastanedelermiş ama pek bir şey yok diyorlar, inşallah da öyledir ... herkese geçmiş olsun ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar