var mı öneri ?

Hayırlı günler Hayırlı işler...

Motor alıcam. Karar veremedım daha. İlk motorum olacak. 7-8 bin lira sadece motor için bütçem var. Aslında yüksek tutabilrim bütçeyi.
Fakat 2 sene sonra askerlik var. motor 1 sene yatacak. cbr 250 r 2. el bakıyordum. sordum birine 1 sene yatıcak bir şey olur mu dedım. işleyen demir paslanmaz dedi. sıkıntı çıkarabilir dedi. vazgeçtim. köyde yaşıyorum. günübirlik uzun yola gidebilrim. asfalta evimiz 500m uzaklıkta. elim alıssın. trafiği öğreneyim diye aklımdaki motor bajaj pulsar 150 ns.

önerilerinizi bekliyorum.

Pulsar 200 ns lere bakabilirsin bütcene uygun askere gitmeden öncede yatırmazsın satarsın motosikleti

Benim önerim çok uçmaman dostum 20 bin liraya alırsın Allah korusun motoru aldıktan sonra bir kaza yaparsın motoru yaptırmaya paran yetmez yatırırsın motoru.
Ki ilk motorun olacaksa muhakkak kaza yapacaksın, 2. el pulsarlara bak pişman olmazsın

Benim önerim çok uçmaman dostum 20 bin liraya alırsın Allah korusun motoru aldıktan sonra bir kaza yaparsın motoru yaptırmaya paran yetmez yatırırsın motoru.
Ki ilk motorun olacaksa muhakkak kaza yapacaksın, 2. el pulsarlara bak pişman olmazsın

bende öyle düşünüyorum. düşük cc ile başlayıp trafiği tam anlamıyla öğrendiğim zaman. ve motorum benı tatmin etmediğini anladığımda yükseltirim cc

pulsar 150 ns den daha düşük özellıklere sahip tek farkı ark fren disk olması pulsarın kampana. ve pulsara göre 2 kat daha pahalı.

Aslında uygun dediğim fiyat olarak değildi, başlangıç için uygundu :) Pulsar hakkında pek bi bilgim yok sadece kendi fikrimi paylaştım.
Doğrudur dediğin yorum yapamıyorum.

hayırlı olsun. tekerine taş değmesin. motorun göze çarpn bi sıkıntısı oldu mu ?

Motorun iki tane sıkıntısı var. 5-6 bin devirde gaz yememe ve soğuk havada göstergenin sıfırlanması (saatin vs.). İkisi de garanti kapsamında değişip hallediliyor. Garantisi yoksa alacağın motorun, ikisi de 200TL civarında tutuyor diye biliyorum. Onun haricinde bir sıkıntısı yok.

Motorun iki tane sıkıntısı var. 5-6 bin devirde gaz yememe ve soğuk havada göstergenin sıfırlanması (saatin vs.). İkisi de garanti kapsamında değişip hallediliyor. Garantisi yoksa alacağın motorun, ikisi de 200TL civarında tutuyor diye biliyorum. Onun haricinde bir sıkıntısı yok.

bu işlemler yapılınca bi daha aynı arıza tekrarlanyo mu

Mt-125 sahibiyim sorun varsa sor her yonden mukemmel bır motor

Mt-125 sahibiyim sorun varsa sor her yonden mukemmel bır motor

MT EFSANE zaten. :) ama özelliklerıne baktımda bajaj pulsarın 1 tık altında ve fiyat olarak pulsarın 2 katı. illaki parça kalitesi vardır da 2 kat fiyat nedir ya.
ben 188 cm yim mt 125 alçak nasıl duurur ki üstüme
bide bazen araziye de giriyorum düz arazi . altı alçak mı

MT EFSANE zaten. :) ama özelliklerıne baktımda bajaj pulsarın 1 tık altında ve fiyat olarak pulsarın 2 katı. illaki parça kalitesi vardır da 2 kat fiyat nedir ya.
ben 188 cm yim mt 125 alçak nasıl duurur ki üstüme
bide bazen araziye de giriyorum düz arazi . altı alçak mı

sabancının bir sözü vardı belki bilirsiniz"ucuz alıcak kadar zengin değilim" diye.

benim boyum 186 zaten buyüzden tercih ettim. profilimde bir fotoğrafı var
parça kalitesi özellik (ekran kalite vs) her türlü üstün. alçak değil ve sakalda alttaki taştan vs korur ama köy yolu hariç ki orda hızlı gitmemek kaydıyla alınız.

:D başlangıç ıçın 150 ns iyi mi. 0 a cbr 250 r da alabirim ama fuzuli para olarak görüyorum

Pulsar dediğin 200 NS olur. RS de işini görür. Yeterki 1 set pilot street lastiklerini tak. Lastik takmayacaksan da alma. CBR 250R şekil şukul lakin şehir içinde öyle ahım şahım bir farkı yok bence. Otopark avantajın yoksa da motora heveslenme. Çalıyorlar emeğini :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar