Vapurunu Seç!!!

Bu vapur işinde gene deli rüşvet dönecek dememe gerek yok herhalde...Şehir hatları zaten kar ederek işletiyordu vapurları, ne oldu belediyeye geçince birden zarar mı etmeye başladılar ki vapurları değiştiriyorlar?...İsraf resmen, yazık.

Öyle deme, dökülüyor vapurlar. En genç vapur 1950'lerden kalma. Değiştirilmezlerse yakında "Ada vapuru yandan battı" diye söyleriz...

Vapurların eski olduğu doğru, ama bu belediye 20 yaşından eski deniz otobüsü satın almış bir belediye.Norveçli firmayla pek sarmaş dolaşlar...

vapurlar karlı işletiliyordu doğru ve ido'da karlı bir iş yaptığının farkında olarak kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor, ne olacak ki? kötü mü? bence gayet iyi. minimum 25 dk. süren kadıköy-beşiktaş hattı 15dk. sürsün bence çok iyi.

bilmiyorum deniz otobüsleri 20 den yaşlı mı değil mi ama kulaktan dolma bilgilerle kimseyi yermemek lazım diye düşünüyorum. bir sefer metroda, metro trenlerinin londra metrosunun eski trenleri olduğunu kız arkadaşlarına heyecanla anlatan bir herif ile karşılaştım. arkadaş londra metrosunun en yeni treninin emekliye ayrılır ayrılmaz tarihi eseer statüsüne girebileğini bilmiyordu heralde.

neyse, böyle ortalığa atılıp atılıp duran çok yanlış bilgi var yani onu demek istedim sadece.

yani topik sahabına dışkı atmış gibi olmak istemem ama 21 yüzyıle girerken medyamızın oluşturduğu sanal gündemlere bakınız...olayı küçümsemek adına yazmıyorum sosyal bir gerçek belki ama tartıştığımız ne kadar şey varsa hepsi lüzumsuz geliyor bana...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar