vandan kucak dolusu selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaşlar ben vanden aranıza katıldım.benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.aslen memleketim tokat ama vanda yaşıyorum.adım utku.yaşım 19.ilk motorumu 10/03/2008 da kavuşuyorum.motorum regalraptor DD250e-9 olacak.a2 mi ne yazıkkı 1 ay sonra elime alabilcem.B nin sınavına girdim be daha bugün açıklandı.bu arada 100-97-93 almışım. :cherry: .neyse fazla konuştum heralde.neyse aranızda vandan abilerim kardeşlerim varsa tanışmayı çok isterim.benide gezilerinizde görmek isterseniz çok sevinirim. :wiinkk:

Motosikleti
Dl650vstorm
utku hoşgeldin bizden de van a selam olsun:rendeer:

vanda 4 yıl yaşamıştım.urartu başkenti olan tuşpada tarihi mekanları regal raptorla gezmenin tadı başka olur herhalde.tekerin düz bassın hep.... hoş geldin....

hoş geldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle:rendeer:
Van MT yoksa sen açabilirsin Van MT yi:wiinkk:

a.s arkadaşım h.g iyi vakitler gecirmeni dilerim.Motorsikletinde hayırlı olsun bu arada :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin.......................:rendeer:

hoşgeldin yeni motosikletin hayırlı olsun allah kaza bela vermesin:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar sıcak karşılamanız için saolun.biraz havalar ısınsın motorlar garajlardan çıksın van mt yide kurarız inşallah.tekerleriniz düz bassın arkadaşlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar bende ana sayfada yazılar karman çorman gözüküyo çogonda? var neden olabilir acaba

Aramıza hoşgeldin Tokatlı. Van'a selam olsun sivastan. :) Sınavlarıda bayağı başarılı geçmişsin. Kopyamı çektin ::pokey::
Motosikletin hayırlı uğurlu olsun. Tek başınada olsa gezip tozup Van'ın resimlerini bizlerle paylaşmanı dilerim...

Hoşgeldin, askerliğimi Van'da yapmıştım, yine gelmek nasip olur inşalla, severim oraları :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar