[Van - MT]

Yıl 2016, Van da hala hareket yok, umudumu kestim artık :)

umudu kesmen yanlış şu an motosiklet alacak param olmadığı için üç senedir motorsuzum
al bi cbf altında motor olsun tarzı muhabbetleri sevmediğimden küçük cc otosiklet almıyorum
Van içinde grup gezileri yapan 5-6 farklı ekip var
ben şahsım adına motovan ekibiyle çok gezdim ve motorum olduğu zaman yine nlarla gezmeyi planlıyorum
ayrıca hareket konusunda ço büyük beklenti içinde olmayın
ben yaptığım motosiklet gezilerinin %95 ini solo yapmaktayım
her nekadar bazı zamanlar yaklaşık 30 motorluk gruplarla bile dolaştıysak da
önce sürü güvenliği ve kafa uyuşması konuları baz alındığında yanlızlık veya en fazla 3 kişilik gruplar halinde gezmeyi seviyorum
bu yaz eğer motosikleti alabilirsem sizi hemen hemen her cumartesi pazar rahatsız ederim :mrgreen:

umudu kesmen yanlış şu an motosiklet alacak param olmadığı için üç senedir motorsuzum
al bi cbf altında motor olsun tarzı muhabbetleri sevmediğimden küçük cc otosiklet almıyorum
Van içinde grup gezileri yapan 5-6 farklı ekip var
ben şahsım adına motovan ekibiyle çok gezdim ve motorum olduğu zaman yine nlarla gezmeyi planlıyorum
ayrıca hareket konusunda ço büyük beklenti içinde olmayın
ben yaptığım motosiklet gezilerinin %95 ini solo yapmaktayım
her nekadar bazı zamanlar yaklaşık 30 motorluk gruplarla bile dolaştıysak da
önce sürü güvenliği ve kafa uyuşması konuları baz alındığında yanlızlık veya en fazla 3 kişilik gruplar halinde gezmeyi seviyorum
bu yaz eğer motosikleti alabilirsem sizi hemen hemen her cumartesi pazar rahatsız ederim :mrgreen:

Kardeş 5-6 grup varda dünyadan bir haberler. Siteye teşvik edilse herkes yaptığı gezileri paylaşsa olmaz mı? Bizde Van'da ne oluyor ne bitiyor ekipleri arkadaşları tanımış oluruz. Motosiklet sahibi olmakla motorcu olunmaz. Motorcu motoru olmadığı zamanda motorcudur. Bu iş kafada biter.

Sen hareket konusunda bireysel olabilirsin ama bu arkadaşların burayı bir görmesi gerekir diye düşünüyorum. Kendin Çal, Kendin Oyna, olmasın isteriz. :silent:

Ayrıca Sayfa sayısı 6 bu da ayrı bi komedi. Arkadaşın dediği gibi yıl 2016 Van Mt'den umut yok.

Kalın Sağlıcakla...

Kardeş 5-6 grup varda dünyadan bir haberler. Siteye teşvik edilse herkes yaptığı gezileri paylaşsa olmaz mı? Bizde Van'da ne oluyor ne bitiyor ekipleri arkadaşları tanımış oluruz. Motosiklet sahibi olmakla motorcu olunmaz. Motorcu motoru olmadığı zamanda motorcudur. Bu iş kafada biter.

Sen hareket konusunda bireysel olabilirsin ama bu arkadaşların burayı bir görmesi gerekir diye düşünüyorum. Kendin Çal, Kendin Oyna, olmasın isteriz. :silent:

emrin olur
hemen gezi düzenleyip fotolarını atıyoruz
başka bi isteğiniz var mı padişahım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muş ta zaten kimse yok..One gelsek çay kahve yerine kavga var...sağlıcakla kalın yazın görüşmek üzere..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş sen 2017 nin ilk mesajını neden yazdın yaa, o iş benimdi :queen:

Bu sene yaz diye bekledim ilk mesajı ama yazmadın.yolunuz Muş veya tatvana düşerse görüşürüz. malesef Muş'ta bir iki motorcu vardı onlarda sattı tek kaldım.buralarda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar