[/IMG]arkadaşlar 2014 nisanında çekilen ve zaman bulamadığımdan yüklemek şimdiye nasip oldu kısa kısa butarz bir kaç konu açarak fotoğrafları paylaşmaya çalışacağım ilginize şimdiden teşekkürler.
[/IMG
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]erekdağı yükseklik 3200m çıkabildiğimiz 2680m ler
[/IMG]erekdağı van şehrinin silüetini süsleyen dağdır şehrin tam doğusunda bulunur yani göl kıyısından bakılınca hemen arkasındaki dağdır
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]foto yüklemede işkence sinirlendim artık bişeyler yazacaktım şevkim kalmadı bunun bi kolay yolu vardır heralde
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]gezmek kolayda şu fotoğraf boyutlama,video kesme müzik atma bana göre deil insan beceremediği şaylari sevmiyor işte neyapalım
[/IMG]
[/IMG]elimde okadar çok fotoğraf varki atmak için böyle eli pratik bir arkadaş bulmam lazım
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]boyutlandırma için picasayı kullandım fakat 480 küçük olmuş 600'ü işaretlemek lazımmmış.
[/IMG]
[/IMG]erekdağı vadi 2770metrelik birkaya ve 3200 metrelik büyük erek dağının arasındadır fotoğraaflerden anlaşıldığı gibi
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]motorun yeşillikler içinde yatık olduğu kısım vadinin kuzeyi şelalenin olduğu yerde güneyi kuzeyden güneye geçmek motorla mümkün deil her iki tarafıda farklı günlerde gezdik 1,2 tanede kısa video var inşallah movie makerı indirebilirsem düzeltmeler yapıp ilerleyen zamanlarda mesaj olarak konuya eklerim iyi seyirler surçi lisan etti isek afffola doğru yazmışımdır umarım iyi seyirler.gezide bana eşlik eden Ahmet ve zihniyede çok teşekkürler.