bu lafın üstüne herkes susmalıdır kanaatimce..arkadaşlar orada insanların yardıma ihtiyacı var
size zahmet depremide teröre bağlayıp bu başlığı provake etmeyin
üstadım Allah yardımcınız olsun....
bu lafın üstüne herkes susmalıdır kanaatimce..arkadaşlar orada insanların yardıma ihtiyacı var
kardeş belliki cahil degilsin agzın laf yapıyor. çogu boş olsada.
sen hala gerçekleri göremiyorsan ben demekki savundugun hükümet sayesinde konuşuyorsun.
bana laf salatası yapma. eger siyaset yapsaydım konuşacak tek kelimen olmazdı. ben senin gibi dogrulugunu araştırmadan bişeye inanmam.
neyse tartışmayayım senin ve senin zihniyetindekilerle. burası ne yeri ne zamanı.
yalnız anlayamadıgım bişey var bana kafatasçı yakıştırması yapmışsın. bunu nerden çıkardın acaba.
yoksa koalisyon hükümetinden örnek verip şu an siyasi hayatına devam eden partiden mi çıkardın.
bak kardeşim oku ve ögren
1998 yılında öcalanın imralı hapis cezası başladı.
1999 yılında pkk kendini fes etme karari aldı.
2000 yılında 0 sehit
2001 yılında 0 şehit
AKP ÇIRAKLIK DÖNEMİ: 2002 de 13 şehit
2003 de 21 şehit
2004 de 73 şehit
2005 de 92 şehit
2006 de 121 şehit
AKP KALFALIK DÖNEMİ: 2007 de 118 şehit
2008 de 150 şehit
2009 da 135 şehit
2010 da 141 şehit
AKP USTALIK DÖNEMİ: 1 HAFTADA 26 ŞEHİT!
ondan sonra de ki 78 den beri pkk var
senin kafan iyimi yazma cürretini nerden bulduysan bende ordan buldum :wiinkk:Çok şükür neyin ne olduğunu biliyoruz. 25 bin kişiye yardım edemeyen yönetim 70 milyona sahip çıkacak he ?
Senin kafan iyi mi ? Böyle bir mesaj yazabilme cürretini nereden buluyorsun ?
en azından vatanımın toprakları dışında yaşamıyorum, ezan yerine kilise çanı dinlemiyorum, gavurun bayrağı altında değil kendi ay yıldızlı şanlı bayrağımın altında yaşıyorum sen ilk önce yaşadığın yeri Türkiye sınırları içersinde yap ondan sonra bana laf sok :wiinkk:
abi vanı terörist ilan eden kim sende durup durup yeni tartışma konusu açıp yangına körükle dalıyonKoca bir ili ve içinde yasayan insanlari terörist ilan eden zihniyetin ben taaaa...
deyip devamini getirmek isterdim ama forum kurallari degil, terbiyem izin vermiyor.
Ulem bugün 7 yasinda bir çocuk soguk yüzünden öldü.
Hala cart curt ediyorsunuz.
Hay siyasetinize s...çayim.
arkadaşlar orada insanların yardıma ihtiyacı var
Ben bu yıllara göre verilen şehit listesine takıldım bu aralar.
Acaba önceki hükümetler zamanında pkk yada kck denen illetle uğraşılmayıp,bu vicdansızlarında ortamı boş bulup kendilerini geliştirmeleri sebebiyle olmasın bu tablo.o zaman boş bırakırsan şimdi uğraşır durursun böyle.
1993 te askerlik yaptım o zamanlarıda bilirim.
Koca bir ili ve içinde yasayan insanlari terörist ilan eden zihniyetin ben taaaa...
deyip devamini getirmek isterdim ama forum kurallari degil, terbiyem izin vermiyor.
Ulem bugün 7 yasinda bir çocuk soguk yüzünden öldü.
Hala cart curt ediyorsunuz.
Hay siyasetinize s...çayim.
nerde bu deprem sigorta paraları
kardeşlerimiz neden üşüyor?
birileri çıkıpta bu paraları duble yol yapımında kullandık diyor...
tüm yakınlarını kaybedenler ve Türkiyem geçmiş olsun başımız sağolsunale:
nerde bu deprem sigorta paraları
kardeşlerimiz neden üşüyor?
via dün sabah Doğubayazıta geldim orda neye ihtiyacınız varsa sadece senin değil etrafındakilerinde neye ihtiyacı olursa çekinmeyin ben burada her şeyi bulup gönderebilirim hani bulamazsam bile mutlaka başka şehirden biaç saatte getirtebilirim
bu arada sana polar içlik filan gönderimmi en azından güzel sıcak tutar