Müthiş bir coğrafya.Paylaşım için çok teşekkürler.Motor seçimide harika.Dağ bayır demeden gezersiniz.Devamını bekleriz![]()
Güzel resimler için teşekkürler.[/QU
teşekkürler makinam 7,2 mgpiksel amatör olduğu için ancak bukadar tek başıma olduğum için tırmanma anlarında çekemedim benim bulunduğum fotolarda köyden bi arkadaş çekti açıklama yazamadım fotolarıda yükleyene kadar canım çıktı 2200 metre rakımlı bir tepeden van şehir merkezi+edremit fotoları ve 3200 metrelik karlı erek dağı.DEVAM GELECEK TABİKİ HAVA ÇOK SOĞUK BUARALAR BİRAZ DAHA ISINSIN
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------
TEŞEKKÜRLER ÇOK DAHA GÜZEL YERLER VAR GÖRMENİZ İÇİN BEKLERİM AÇIKLAMALARI TAYFUNBORANIN MESAJINA YAZDIM YARDIMLARIN İÇİN SAOLfotoğraf eklemeyi başarmışsın tebriklerbu arada güzel gezi olmuş, tam krosluk yerler, fotoğraflar da çok kaliteli, motorun da çok güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
SAOLUN İNŞALLAH DEVAMIDA GELECEKGüzel resimler için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
SAĞOLUN TEŞEKKÜRLERçok güzel yerler yaa güzel gezi tebrik ederim...
GÖLDE ÇOK FOTO ÇEKTİK BİRAZDA YUKARILARI ÇEKELİM DEDİK ARTOSA NASİPSE YAYA ÇIKTIM AMA MOTORLA ÇIKIP GÖLÜN HARİTADA GÖZÜKEN ŞEKLİYLE FOTOĞRAFINI ÇEKİP YAYINLIYACAĞIM TABİ GÖRÜŞ NET OLURSA YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER.Abi harika fotolar çekmişsin,eline emeğine sağlık,tekerine taş değmesin.Bir ara göle in ordan da güzel fotolar bekliyoruz.Özlemişim oraları gerçekten..